Στη φωτογραφία βλέπετε την Gold Edition του Puma ST με την οποία «συγγενεύει» η ST-Line Gold έκδοση.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στη φωτογραφία βλέπετε την Gold Edition του Puma ST με την οποία «συγγενεύει» η ST-Line Gold έκδοση.

Νέο Ford Puma ST-Line Gold: 31.423€ για το πιο ιδιαίτερο Puma

63.232 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2022)

H Ford διαθέτει για το Puma μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση με όνομα ST-Line Gold που σχεδιάστηκε από την αρχή με βάση τα θέλω των Ελλήνων και των Ευρωπαίων φίλων της μάρκας.

Αναπτύχθηκε με βάση τις προτιμήσεις των φίλων της μάρκας και του μοντέλου

Λίγο μετά το εμπορικό λανσάρισμα το Puma ST στην Ευρώπη, η Ford σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να δημιουργήσει μια νέα έκδοση με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις των φίλων της. Έτσι, η Ford διοργάνωσε μια ψηφοφορία σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές, μεταξύ τους και η Ελλάδα, στις οποίες το κοινό μπορούσε να επιλέξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά που θα είχε η έκδοση αυτή. Μέσω των καναλιών της Ford στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώθηκαν σχεδόν 275.000 ψήφοι.

Όντως, η Ford ακολούθησε τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων και παρουσίασε το προηγούμενο καλοκαίρι τη Gold Edition του Puma ST (ακόμα και το όνομα ήταν αποτέλεσμα ψηφοφορίας) με τον 1.500άρη EcoBoost των 200 ίππων να συνεχίζει να δίνει δυναμικό παρών στο μηχανοστάσιο του αυτοκινήτου. Η Ford, ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, αφού αποφάσισε να λανσάρει και μια πιο προσιτή έκδοση με τα ίδια μοναδικά χαρακτηριστικά με όνομα ST-Line Gold, η οποία συνδυάζεται με τον ήπια υβριδικό 1,0 ΕcoBoost.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε Agate Black χρώμα, χρυσές ζάντες 18 ιντσών και μεγάλη αεροτομή

Η έκδοση ST-Line Gold βασίζεται στο εξοπλιστικό επίπεδο ST-Line Χ αλλά ξεχωρίζει χάρη σε μια σειρά από χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως χρυσές ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών με μαύρα προστατευτικά καπάκια στο κέντρο, μοναδικό εξωτερικό χρώμα αμαξώματος Agate Black με λωρίδες σε καπό και οροφή, μεγάλη πίσω αεροτομή, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες με ενσωματωμένα φλας και φώτα εδάφους με ιδιαίτερο λογότυπο «Puma», φωτιζόμενα μαρσπιέ αλουμινίου και προβολείς LED.

Φουλ σε εξοπλισμό με χρυσές ραφές που κάνουν την καμπίνα να ξεχωρίζει

Μέσα στην καμπίνα, υπάρχει ιδιαίτερη χρυσή ραφή στο τιμόνι, στην λαβή χειρόφρενου, στην εσωτερικές επενδύσεις των θυρών, στα ημιδερμάτινα καθίσματα, στην λαβή μοχλού ταχυτήτων και στα πατάκια, μαύρη ραφή στο κεντρικό υποβραχιόνιο και σπορ πεντάλ αλουμινίου, ενώ η Ford ανακοινώνει πως η έκδοση περιλαμβάνει επίσης θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι και πλήρως θερμαινόμενο παρμπρίζ. Φυσικά, το μοντέλο εξοπλίζεται με όλα τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης, συμπεριλαμβανομένου του Driver Assistance Pack που περιέχει σύστημα επιτήρηση τυφλών σημείων με προειδοποίηση για διερχόμενο όχημα, έξυπνο cruise control με υποβοήθηση ελιγμού αποφυγής Evasive Steering Assist (ESA), ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Active Park Assist (με αισθητήρες απόστασης στάθμευσης εμπρός & πίσω) και κάμερα οπισθοπορείας υψηλής ανάλυσης με πανοραμική προβολή.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
test center