Η μάρκα υπόσχεται πως το μοντέλο θα έχει εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά.

Η κατακλινής οροφή θα έλεγε κανείς ότι είναι κόπια από το βαυαρικό μοντέλο.

Ο πιεζοπεριστροφικός διακόπτης είναι ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιεί η βαυαρική μάρκα.

Νέο Geely FY11

3.799 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2019)

Oι Κινέζοι φαίνεται πως δεν σταματούν να αντιγράφουν την σχεδίαση των ευρωπαϊκών μοντέλων.

Η κινεζική Geely που έχει κάτω από την σκεπή της εταιρείες όπως η Volvo και η Lotus θέλησε να επεκτείνει την γκάμα των SUV της με το FY11, του οποίου οι πρώτες φωτογραφίες διέρρευσαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Εμφανισιακά, όπως μπορεί να δει κανείς, υιοθετεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από την ΒΜW X4. O μπροστινός προφυλακτήρας έχει πολλές ομοιότητες ενώ η κατακλινής οροφή θα έλεγε κανείς ότι είναι κόπια από το βαυαρικό μοντέλο. Το FY11 πάντως υιοθετεί την γνωστή γρίλια της μάρκας, με τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα να φαίνεται πως έχουν έντονες επιρροές από… Αudi.
 
Oι ομοιότητες με τα μοντέλα BMW είναι αρκετές και στον εσωτερικό διάκοσμο λόγω του σχήματος της κεντρικής κονσόλας και την σχεδίαση των αεραγωγών, ενώ ο πιεζοπεριστροφικός διακόπτης για τον έλεγχο του συστήματος infotainment είναι ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιεί η βαυαρική μάρκα.

Η μάρκα υπόσχεται πως το μοντέλο θα έχει εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά και θα βασίζεται στην πλατφόρμα Compact Modular Architecture που χρησιμοποιεί και το Volvo XC40. Κάτω από το καπό, θα βρίσκεται ένα 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο σύνολο απόδοσης 238 ίππων σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης.

Toyota
moto