Νέο Hyundai Santa Fe: Υβριδικό ή Plug-in από 50.990€ στην Ελλάδα
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Hyundai Santa Fe: Υβριδικό ή Plug-in από 50.990€ στην Ελλάδα

51.987 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2022)

Σε full υβριδική έκδοση με έως 230 αλλά και με Plug-in υβριδική έκδοση με έως 265 θα διατίθεται στην χώρα μας το νέο Hyundai Santa Fe.

Οι τιμές του νέου Santa Fe στην Ελλάδα

Τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του νέου Santa Fe, του πρώτου μοντέλου της Hyundai στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί την ολοκαίνουρια πλατφόρμα οχημάτων τρίτης γενιάς, με αποτέλεσμα βελτιωμένες επιδόσεις και μέγιστη ασφάλεια, ανακοίνωσε η Hyundai.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από 50.990 ευρώ το υβριδικό, από 61.590 το Plug-in

Το Santa Fe είναι το δεύτερο Hyundai στην Ευρώπη μετά το Hyundai Tucson που διατίθεται σε υβριδικό και Plug-in Hybrid κινητήριο σύνολο, συνδυαζόμενο με Turbo CVVD κινητήρα 1.6 τεχνολογίας SmartStream.

Η υβριδική έκδοση του νέου Santa Fe, ξεκινάει από 50.990 ευρώ και αποτελείται από το νέο κινητήρα SmartStream T-GDi 1,6 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα 44,2 kW, που αντλεί την ισχύ του από μια μπαταρία πολυμερούς ιόντων λίθου 1,49 kWh. Διατίθεται με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς με συνδυαστική ισχύ 230 PS και ροπή 350 Nm. Η Plug-in υβριδική έκδοση κοστίζει από 61.590 ευρώ, έρχεται με τον ίδιο κινητήρα 1,6 λίτρων T-GDi SmartStream σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα 66,9 kW που αντλεί την ισχύ του από μια μπαταρία πολυμερούς ιόντων λιθίου 13,8 kWh. Αυτή η έκδοση διατίθεται με τετρακίνηση συνδυασμένης απόδοσης 265 ίππων και ροπή 350 Nm. Τόσο το υβριδικό όσο και το Plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι διαθέσιμα με ένα πρόσφατα εξελιγμένο αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων (6AT) που προσφέρει άμεση μετάδοση και υψηλή οικονομία καυσίμου.
Οι τιμές αναλυτικά:

Hi-tech και ευρύχωρη καμπίνα

Ο εσωτερικός χώρος του Santa Fe προσφέρει πλούσια ευρυχωρία και υψηλό τεχνολογικό προφίλ. Ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών συνοδεύει την οθόνη αφής AVN 10,25 ιντσών, η οποία είναι τοποθετημένη πάνω από την αιωρούμενη κεντρική κονσόλα. Τα πλήκτρα μετάδοσης κίνησης, τεχνολογίας shift-by-wire, έχουν αντικαταστήσει τον παραδοσιακό λεβιέ, ενώ ένας ειδικός επιλογέας στην κεντρική κονσόλα εναλλάσσει εύκολα μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών οδήγησης. Τα πλήκτρα είναι κεντρικά τοποθετημένα για διαισθητική και εργονομική χρήση, εύκολα προσβάσιμα από τη θέση του οδηγού. Η ποτηροθήκη μπορεί να κλείσει όταν δε χρησιμοποιείται και η θήκη κάτω από την κονσόλα παρέχει επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Το Santa Fe διατίθεται τόσο σε 6θέσια όσο και σε 7θέσια διάταξη. Στην πρωτοποριακή εξαθέσια διάταξη, οι δύο επιβάτες της μεσαίας σειράς έχουν ανεξάρτητα υποβραχιόνια σε καθίσματα «captain seats» ενώ η πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων διατηρείται διαρκώς ελεύθερη.

Στην επταθέσια διάταξη, οι επιβαίνοντες μπορούν να σύρουν τη διαιρούμενη 60/40 και αναδιπλούμενη δεύτερη σειρά καθισμάτων ώστε να μεταφερθούν άνετα επιβάτες και αποσκευές. Η πρόσβαση στα καθίσματα της τρίτης σειράς διευκολύνεται πιέζοντας απλά ένα πλήκτρο, με το οποίο σύρεται πλήρως η 2η σειρά καθισμάτων, με ταυτόχρονη άμεση αναδίπλωση της πλάτης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto