8 φωτογραφίες »

Νέο Hyundai i20 N Line (+vid)

20.045 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2020)

Την γκάμα του νέου Hyundai i20 μεγάλωσε η κορεατική μάρκα παρουσιάζοντας την έκδοση N Line η οποία αυξάνει το σπορ στοιχείο και έρχεται με δύο ιπποδυνάμεις.


Το εξωτερικό μέρος του hatchback βασίζεται στη σχεδιαστική ταυτότητα της Hyundai «Sensuous Sportiness» και ενσωματώνει ορισμένες τροποποιήσεις από τα υπόλοιπα μοντέλα i20. Το Hyundai i20 N Line λαμβάνει έναν νέο μπροστινό προφυλακτήρα, που κοσμείται από μία οριζόντια γραμμή που περνά από τη μία άκρη στην άλλη, ενώ διαθέτει και μία μεγάλη μαύρη γρίλια που ενσωματώνει το λογότυπο N Line. Η εταιρεία σημειώνει πως το μοτίβο της μάσκας αντλεί έμπνευση από το στυλ μιας καρό σημαίας.

Πηγαίνοντας προς τα πίσω συναντούμε τις 17άρες ζάντες αλουμινίου με δίχρωμο φινίρισμα, ενώ στο πίσω μέρος ένας νέος προφυλακτήρας, η διπλή απόληξη της εξάτμισης και το μεσαίο τριγωνικό φως, ολοκληρώνουν την σπορ εικόνα του κορεατικού μικρού. Στους αγοραστές θα προσφέρονται επιλογές χρωμάτων όπως Phantom Black, Aurora Grey, Polar White και Brass. Εκείνοι που επιλέγουν το Polar White (λευκό) μπορούν επίσης να επιλέξουν μια οροφή σε Phantom Black χρώμα (μαύρο).

Στην καμπίνα τα καθίσματα φέρουν κόκκινη ραφή, όπως και το N λογότυπο που συναντούμε και στο κάτω μέρος του τιμονιού. Όπως και άλλα μοντέλα i20, το i20 N Line περιλαμβάνει την τελευταία έκδοση της τεχνολογίας Bluelink της Hyundai που πρόσφερει πλήθος υπηρεσιών συνδεσιμότητας.

Κάτω από το καπό του i20 N Line βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης T-GDI 1,0 λίτρου που προσφέρει δύο ιπποδυνάμεις, 100 ή 120 αλόγων. Το μοτέρ συνδυάζεται στάνταρ με το ήπια υβριδικό σύστημα 48 volt στην ισχυρή επιλογή (120 ίππους), ενώ προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί και σε αυτή των 100 ίππων. Τα ήπια υβριδικά μοντέλα θα μπορούν να συνδυαστούν και με το χειροκίνητο κιβώτιο της Hyundai, Intelligent Manual Transmission (iMT).

Το ολοκαίνουργιο Hyundai i20 N Line θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από την άνοιξη του 2021.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto