Το μοντέλο της Jeep που θα αντικαταστήσει τα Compass και Patriot, θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο, ενώ του χρόνου θα δούμε και την εκδοχή της Fiat (στη φωτό το υπάρχον Compass).

Το μοντέλο της Jeep που θα αντικαταστήσει τα Compass και Patriot, θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο, ενώ του χρόνου θα δούμε και την εκδοχή της Fiat (στη φωτό το υπάρχον Compass).

Νέο Jeep Compass

6.792 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2016)

Το μοντέλο της Jeep που θα αντικαταστήσει τα Compass και Patriot, θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο, ενώ του χρόνου θα δούμε και την εκδοχή της Fiat. Μιλάμε για ένα μικρομεσαίο crossover, που θα αναμετρηθεί με το Qashqai και τα άλλα «παιδιά»…

Μία από τις μεγάλες απουσίες της έκθεσης της Νέας Υόρκης είναι το μοντέλο που θα αντικαταστήσει τα Jeep Compass και Patriot. Οι άνθρωποι της εταιρείας μας το είχαν υποσχεθεί για τώρα, μα τελικά φαίνεται πως θα καθυστερήσει κάποιους μήνες. Αυτό τουλάχιστον, δήλωσε σε συνέντευξή του το αφεντικό της Jeep, Mike Manley, αποκαλύπτοντας πως η εταιρεία του αποφάσισε να παρουσιάσει το νέο μοντέλο κάποια στιγμή το φθινόπωρο, μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους.Το εν λόγω μοντέλο φέρει την κωδική ονομασία 551 και κατά τα φαινόμενα θα ονομαστεί Compass. Θα κάνει παγκόσμια εμπορική «καριέρα» και θα κατασκευαστεί πάνω στη μεγάλη έκδοση της πλατφόρμας Small US Wide. Θα τοποθετηθεί στη γκάμα της Jeep ανάμεσα στα Renegade και Cherokee. Βάσει διαστάσεων, λοιπόν, θα αναμετρηθεί με τα μικρομεσαία crossover της αγοράς, στην οποία κυριαρχεί το Nissan Qashqai.Περισσότερα νέα στο Auto ΤρίτηΑργότερα, μέσα στο 2017, θα υπάρξει και η εκδοχή της Fiat στο νέο Jeep Compass. Οι βασικές εκδόσεις του ιταλο-αμερικάνικου μικρομεσαίου crossover θα είναι προσθιοκίνητες, ενώ θα υπάρχουν και 4κίνητες εκδόσεις. Η γκάμα των κινητήρων θα προέρχεται από τα Renegade – 500X, ενώ δεν αποκλείονται και νέες προσθήκες, πιθανά από το Cherokee ή ίσως και κάτι τελείως νέο. Κατά τα γνωστά, θα υπάρχουν επιλογές ανάμεσα σε μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, με κορυφαία αυτή με το 9άρι αυτόματο κιβώτιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN