Νέο Kia Niro: Mεγαλύτερο, πιο hi-tech & υβριδικό
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Kia Niro: Mεγαλύτερο, πιο hi-tech & υβριδικό

7.352 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2022)

Η Kia αποκάλυψε τις διαστάσεις του νέου Niro καθώς και τα χαρακτηριστικά της υβριδικής του έκδοσης. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα αποκαλυφθεί επίσης η Plug-in υβριδική του έκδοση και η αμιγώς ηλεκτρική επιλογή.

Αποκαλύφθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υβριδικού Niro

Tα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου δεύτερης γενιάς Νiro αποκάλυψε σήμερα η Kia, σχεδόν δύο μήνες μετά την παρουσίαση του μοντέλου στο Seoul Mobility Show του 2021 που έλαβε χώρα στην πατρίδα του, τη Νότια Κορέα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγαλύτερο προς κάθε κατεύθυνση

Το νέο Niro είναι πλέον σαφώς μεγαλύτερο προς κάθε κατεύθυνση καθώς έχει μήκος 4,420 χλστ (+65 χλστ.)., πλάτος 1.825 χλστ. (+20 χλστ.., ύψος 1.545 χλστ. (+10χλστ.), με το μεταξόνιό του να είναι επίσης επιμηκυμένο κατά 20 χλστ. σε 2,7 μέτρα. Παρά τις μεγαλύτερες διαστάσεις του, το Niro έχει παραμείνει το ίδιο αεροδυναμικό (0,29 Cd) αλλά, τώρα, σύμφωνα με τη μάρκα, προσφέρει περισσότερους χώρους στους πίσω επιβάτες και μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ 451 λίτρων (+15λτ).

Με 141 άλογα και 6άρι αυτόματο το υβριδικό Niro

Περνώντας στα κινητήρια σύνολα, η Kia αποκάλυψε πως υβριδικό Niro θα κινείται χάρη σε έναν 1.600άρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 105 ίππων και 144 Nm ροπής σε συνεργασία με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 32kW , με την συνδυαστική ισχύ να φτάνει τα 141 άλογα. Η Kia αναφέρει η κίνηση μεταδίδεται στους τροχούς χάρη σε ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο συμπλέκτη που έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με πριν για να είναι πιο αποδοτικό. Μιλώντας για απόδοση, η Kia αποκαλύπτει πως το Niro εξοπλίζεται με ένα νέο σύστημα Green Zone Drive που λειτουργεί σε συνεργασία με το σύστημα πλοήγησης για να απενεργοποιεί το θερμικό μοτέρ, όπου αυτό καθίσταται δυνατό. Τα χαρακτηριστικά του Plug-in υβριδικού και του αμιγώς ηλεκτρικού Niro θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες. Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
NISSAN