Το Τelluride είναι εμπροσθιοκίνητο αλλά προσφέρεται προαιρετικά και σύστημα τετρακίνησης.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V6 κινητήρας 3,8 λίτρων.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V6 κινητήρας 3,8 λίτρων.

Το Τelluride είναι εμπροσθιοκίνητο αλλά προσφέρεται προαιρετικά και σύστημα τετρακίνησης.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι πλούσιος.

Νέο Κia Telluride

18.898 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Mέχρι και 8 επιβάτες μπορεί να μεταφέρει το νέο Telluride. Γνωρίστε το.

Το Kia Telluride στην έκδοση παραγωγής παρουσίασε η Κia στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Το μοντέλο είναι ουσιαστικά το «αδερφάκι» του Hyundai Palisade και αποτελεί ουσιαστικά το μεγαλύτερο σε διαστάσεις όχημα που θα κυκλοφορήσει ποτέ κάτω το έμβλημα της Κia, αφού μπορεί να μεταφέρει ακόμα και 8 επιβάτες.

To μοντέλο είχε ήδη αποκαλυφθεί μέσω μιας σειράς από μοναδικά concept το προηγούμενο διάστημα και έτσι η εξωτερική του εμφάνιση είναι, κατά συντριπτικό ποσοστό, ίδια με αυτή που περιμέναμε. Το μοντέλο εξοπλίζεται στον πρόβολο με μια μεγάλη γρίλια από χρώμιο σε συνδυασμό με τετράγωνου σχήματος φωτιστικά σώματα και επιβλητικό καπό, ενώ στο πίσω μέρος την παράσταση κλέβουν τα μεγάλα φωτιστικά σώματα που αγκαλιάζουν το πορτ-μπαγκάζ και η αεροτομή στο τέλος της οροφής.
 
Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V6 κινητήρας 3,8 λίτρων απόδοσης 295 ίππων και 355 Νm ροπής που συνεργάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το Τelluride είναι εμπροσθιοκίνητο αλλά προσφέρεται προαιρετικά και σύστημα τετρακίνησης.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει: 10,25 ιντσών οθόνη, σύστημα ήχου Ηarman Kardon, ασύρματη φόρτιση, έξι θύρες USB και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης όπως ανίχνευση τυφλών σημείων, σύστημα διατήρησης σε μια λωρίδα κυκλοφορίας, ΗUD και πολλά άλλα.
 

Toyota
moto