Tο μοντέλο θα διατεθεί στην αγορά της Κίνας.

Όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, δεν παρατηρούνται αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

O εσωτερικός διάκοσμος λαμβάνει δάνειο πολλά από τα στοιχεία της καμπίνας των υπόλοιπων μοντέλων της μάρκας.

Νέο ΜG eZS

2.049 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2018)

Την ηλεκτρική έκδοση του ZS SUV παρουσίασε η ΜG στην Κίνα. Διαβάστε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Tην ηλεκτρική έκδοση του ZS SUV παρουσίασε η βρετανική MG, η ιδιοκτησία της οποίας έχει περάσει σε κινέζικα χέρια (SAIC), στην Έκθεση Αυτοκινήτου που έγινε στο Guangzhou της Κίνας.

Το νέο μοντέλο παίρνει ισχύ από ένα ηλεκτρικό μοτέρ που βρίσκεται στους εμπρός τροχούς με ιπποδύναμη 150 άλογα και 350 Νm ροπής που δίνει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-50 χλμ./ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα. Η ηλεκτρική του αυτονομία φτάνει τα 428 χλμ. ενώ η μάρκα αναφέρει ότι η φόρτιση της μπαταρίας μέχρι το 80% χρειάζεται μόνο 30 λεπτά.
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος λαμβάνει δάνειο πολλά από τα στοιχεία της καμπίνας των υπόλοιπων μοντέλων της μάρκας στην πιο εξελιγμένη του μορφή με το μάτι να πέφτει αμέσως στην γιγάντια οθόνη του infotainment. Όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, δεν παρατηρούνται αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Μέχρι στιγμής το λανσάρισμα αυτής της ηλεκτρικής έκδοσης στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να θεωρείται απίθανο, τουλάχιστον για μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Αντίθετα, το μοντέλο θα διατεθεί στην αγορά της Κίνας, όπου τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σημειώνουν αρκετά σημαντικές πωλήσεις.

Toyota
test center