Κάτω από το καπό βρίσκεται ο ίδιος 4κύλινδρος turbo κινητήρας 2,0 λίτρων που φοράει και το Cooper S.

Θα διατίθεται σε μόνο British Racing Green IV χρώμα σε συνδυασμό με μαύρες γραμμές.

Nέο MINI Cooper S "60 Years"

5.520 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2019)

Mια μοναδική έκδοση για να γιορτάσει την 60η επέτειο από το λανσάρισμα του πρώτου BMC MINI παρουσίασε η μάρκα.

Mια ειδική έκδοση που θα διατίθεται μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο παρουσίαση η ΜΙΝΙ για το Cooper S θέλοντας να τιμήσει τα 60 χρόνια από το λανσάρισμα του πρώτου BMC MINI που παραγόταν μέχρι και το 2000 και έχει τον τίτλο του βρετανικού αυτοκινήτου με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία.

Θα διατίθεται σε μόνο British Racing Green IV χρώμα σε συνδυασμό με μαύρες γραμμές και φινίρισμα, μαύρη οροφή και ίδιου χρώματος θήκες καθρεπτών. Τη μοναδική του εμφάνιση συμπληρώνουν οι 17άρες ζάντες αλουμινίου και δύο ρετρό φωτιστικά σώματα κοντά στην γρίλια. Ο εσωτερικός διάκοσμος ξεχωρίζει χάρη στην χρώματος Dark Cacao επένδυση δέρματος με άσπρες ραφές και τα εμβλήματα 60 Υears που βρίσκονται παντού μέσα στην καμπίνα.
 
Το παρών δίνει μια οθόνη αφής 8,8 ιντσών, σύστημα ασύρματης φόρτισης κινητών συσκευών αλλά και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης όπως: κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες, σύστημα Park Distance κ.α

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο ίδιος 4κύλινδρος turbo κινητήρας 2,0 λίτρων που φοράει και το Cooper S, απόδοσης 192 ίππων που στην τοπική αγορά συνεργάζεται αποκλειστικά με 7άρι αυτόματο κιβώτιο. Η παραγωγή θα περιοριστεί στα 500 αυτοκίνητα και οι τιμές θα ξεκινούν από 33.682 ευρώ.

Toyota
test center