Το νέο, 3ης γενιάς, ΜΙΝΙ ήρθε βασισμένο σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα, η οποία το βοηθά να προσθέσει ωριμότητα και ικανότητα προσαρμογής στις ανάγκες της εποχής σε συνδυασμό πάντα με το αναμφισβήτητο
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο, 3ης γενιάς, ΜΙΝΙ ήρθε βασισμένο σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα, η οποία το βοηθά να προσθέσει ωριμότητα και ικανότητα προσαρμογής στις ανάγκες της εποχής σε συνδυασμό πάντα με το αναμφισβήτητο στυλ και την αλα go-kart οδική συμπεριφορά.

Δοκιμή: Νέο MINI ONE D

43.059 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2014)

Χωρίς να χάνει στο ελάχιστο σε στιλ και fun χαρακτήρα, το νέο ΜΙΝΙ ONE D με 3κύλινδρο 1,5 λτ. turbodiesel κινητήρα προσφέρει κορυφαία οικονομία καυσίμου.

Στα γρήγορα:• Κοστίζει από 18.747 ευρώ• Είναι 1,5 λτ. turbodiesel με 95 PS• Καίει 3,4 λτ./100 χλμ.• Δεν πληρώνει τέλη
Εμφάνιση και στυλ, Fun to drive, Κατανάλωση , Kινητήρας, Οδική συμπεριφορά, Τιμόνι-Επιλογέας
Τιμή, χώρος αποσκευών
Το νέο, 3ης γενιάς, ΜΙΝΙ ήρθε βασισμένο σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα, η οποία το βοηθά να προσθέσει ωριμότητα και ικανότητα προσαρμογής στις ανάγκες της εποχής σε συνδυασμό πάντα με το αναμφισβήτητο στυλ και την αλα go-kart οδική συμπεριφορά. Στην προκειμένη περίπτωση δοκιμάζουμε την πιο οικονομική, από πλευρά κατανάλωσης, έκδοση ONE D, χαρακτηριστικό της οποίας είναι ο εντελώς νέος 1,5 λτ. 3κύλινδρος turbodiesel με 95 ίππους της BMW, που υπόσχεται κατανάλωση μόλις 3,4 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει μόνο 89 γρ. CO2/χλμ.!
Χάρμα ιδέσθαιΤο μόνο διακριτικό για την πιο οικονομική έκδοση του ΜΙΝΙ είναι το λογότυπο ONE D στο πίσω μέρος. Κατά τα άλλα, και αυτό το ΜΙΝΙ είναι ένα από τα λίγα αυτοκίνητα, που σε κάνει να χαμογελάς στο πέρασμά του. Πιστό στην λογική του «μικρού μήκους, αλλά μεγάλου φάρδους» και τους ακροβολισμένους στο αμάξωμα τροχούς, ήρθε «στρογγυλεμένο» και αισθητά μεγαλύτερο στο μάτι, αλλά και στην πράξη. Τα νέα (έξτρα) στρόγγυλα LED ημέρας γύρω από τα χαρακτηριστικά φώτα δίνουν πιο έντονα το νέο στίγμα, όπως άλλωστε και το σύνολο της κατασκευής. Το νέο MINI ONE D σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Απαρατήρητη όμως δεν περνά και η αλμυρή τιμή των 18.747 ευρώ (19.900 ευρώ χωρίς απόσυρση), που όμως συνοδεύεται από ένα απόλυτα ικανοποιητικό επίπεδο βασικού εξοπλισμού.

Το ΜΙΝΙ ΟΝΕ D στρίβει σαν καρτ, με βασικά χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς του την αμεσότητα και τη ρυθμισιμότητα των αντιδράσεων.

Το ΜΙΝΙ ΟΝΕ D στρίβει σαν καρτ, με βασικά χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς του την αμεσότητα και τη ρυθμισιμότητα των αντιδράσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN