Η ισχύς πηγάζει από δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ισχύς πηγάζει από δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα.

Nέο Nissan Ariya Concept

4.911 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2019)

Το νέο αυτό concept δίνει μια καλή γεύση για το πως θα μοιάζει το ηλεκτρικό crossover της Νissan που θα κατασκευαστεί μέσα στα επόμενα χρόνια.


To Αriya χαρακτηρίζεται από την μυώδη και καμπυλωτή σχεδίαση του.

To Αriya χαρακτηρίζεται από την μυώδη και καμπυλωτή σχεδίαση του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

To νέο της concept με την ονομασία Αriya παρουσίασε η Nissan στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο λέγοντας πως «σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την μάρκα» και ότι «θα ορίσει την φιλοσοφία της φίρμας για το μέλλον».

Το πρωτότυπο πρόκειται ουσιαστικά για μια εξελιγμένη έκδοση του IMx concept που είχε κάνει ντεμπούτο στο ίδιο μέρος το 2017 και δίνει μια καλή γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε από την Nissan στην κατηγορία των crossover.

To Αriya χαρακτηρίζεται από την μυώδη και καμπυλωτή σχεδίαση του. Στον πρόβολο βλέπουμε μια μοντέρνα εκδοχή της V-Motion γρίλιας που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια που έχουμε δει σε άλλα μοντέλα της φίρμας αφού το crossover είναι πλήρως ηλεκτρικό. Τα φώτα είναι λεπτά και προσφέρουν σπορ στυλ στο μοντέλο ενώ στο υπόλοιπο αμάξωμα, την παράσταση κλέβει η πολύ coupe οροφή και οι μεγάλοι θόλοι των τροχών.

Η ισχύς πηγάζει από δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα, με την Nissan να κάνει λόγο πως θα προσφέρει υψηλές επιδόσεις και αρκετά modes για την παραμετροποίηση της απόδοσής του.

Ο Yasuhiro Yamauchi, υψηλόβαθμο στέλεχος της Nissan, δήλωσε σχετικά: «Aυτό είναι μόνο η αρχή καθώς η Nissan εξετάζει πως η σχεδίαση και η οδηγική απόλαυση θα μεταφερθούν πάνω στις ηλεκτρικές πλατφόρμες. Το Ariya Concept ενσωματώνει το δόγμα Intelligent Μobility της Nissan και υπόσχεται πως στο μέλλον θα προσφέρει μια εντελώς καινούρια εμπειρία πίσω από το τιμόνι»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto