To Nissan Gripz Concept, στο οποίο θα βασιστεί κατά τα φαινόμενα το νέο Juke.

To Nissan Gripz Concept, στο οποίο θα βασιστεί κατά τα φαινόμενα το νέο Juke.

Νέο Nissan Juke: Χαμηλότερο και πλατύτερο

4.841 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2017)

Πληροφορίες για την ανανέωση του Juke της Nissan έκαναν το φως της δημοσιότητας, με το επόμενο μοντέλο να είναι πιο δυναμικό σε εμφάνιση, σύμφωνα με πηγές.

Περίπου 7 χρόνια έχουν περάσει από την παρουσίαση της πρώτης γενιάς του Nissan Juke και η Nissan ήδη εργάζεται εντατικά στον αντικαταστάτη του, σύμφωνα με πληροφορίες του εξωτερικού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Νέα στοιχεία δημοσιεύθηκαν σήμερα από το ισπανικό Motor.es, τα οποία αρχικά κάνουν λόγο για ριζικό ανασχεδιασμό στο μοντέλο. Το νέο Juke αναμένεται να μοιάζει πολύ εμφανισιακά στο Gripz Concept αλλά και να έχει στοιχεία του Vmotion 2.0, το οποίο είδαμε πριν λίγες ημέρες.
Ακόμη, η πλατφόρμα CMF-B στην οποία θα βασίζεται το νέο Juke θα είναι πλατύτερη και χαμηλότερη από αυτή του τρέχοντος μοντέλου, επιτρέποντας έτσι την δημιουργία ενός οχήματος με περισσότερο επιθετικό σχεδιασμό αλλά και αυξημένους εσωτερικούς χώρους. Μάλιστα, γίνεται λόγος για χώρο αποσκευών όγκου 350 λίτρων.

Το νέο Juke επίσης θα κάνει διαθέσιμες επιλογές τροποποίησης για τον αγοραστή, ο οποίος θα μπορεί να καθορίσει στοιχεία της εμφάνισής του –όπως τις κολώνες του εξωτερικού και το εσωτερικό- κατά την αρεσκεία του. Όσον αφορά τα μηχανικά, φημολογείται ότι το νέο μοντέλο θα φέρει αποκλειστικά βενζινοκινητήρες, σε δύο εκδόσεις 120 και 170 ίππων. Το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί το 2020. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto