H Nissan λανσάρει το νέο Leaf στο Ην. Βασίλειο και το γιορτάζει με μία σπέσιαλ έκδοση του ηλεκτρικού μοντέλου, την 2.Zero, την οποία και συνοδεύει με μία ελκυστική προσφορά.

Η νέα σπέσιαλ έκδοση του Nissan Leaf θα παραχθεί σε 1.500 αντίτυπα, όλα τους στις αποχρώσεις Spring Cloud και Pearl Black.

Η τιμή του Nissan Leaf 2.Zero Launch Εdition στο Ην. Βασίλειο είναι στις 26.490 λίρες (30.122 ευρώ) και τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους στις αρχές του 2018.

Το νέο Nissan Leaf είναι το πρώτο μοντέλο της φίρμας στην Ευρώπη που μπορεί να αποκτηθεί με το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης ProPilot.

Νέο Nissan Leaf 2.Zero

8.264 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2017)

To νέο ηλεκτρικό Nissan Leaf ξεκινάει την εμπορική του καριέρα στο Ην. Βασίλειο με μία σπέσιαλ έκδοση περιορισμένης παραγωγής. Ας γνωρίσουμε το Leaf 2.Zero Launch Εdition…

H Nissan λανσάρει το νέο Leaf στο Ην. Βασίλειο και το γιορτάζει με μία σπέσιαλ έκδοση του ηλεκτρικού μοντέλου, την 2.Zero, την οποία και συνοδεύει με μία ελκυστική προσφορά.
 
Όσοι λοιπόν θέλουν να αποκτήσουν το νέο Nissan Leaf 2.Zero Launch Εdition, μπορούν να καταθέσουν 5.138 λίρες (5.842 ευρώ) και άλλες 1.000 λίρες (1.137 ευρώ) για τον έμπορο και στη συνέχεια να πληρώνουν το μήνα 339 λίρες (385 ευρώ) για 3 χρόνια. Οι πελάτες θα αποκτήσουν δωρεάν την οικιακή μονάδα φόρτισης (Home Charging Unit) των 7 kW, της οποίας η αξία είναι στις 859 λίρες (977 ευρώ).
 
Η νέα σπέσιαλ έκδοση του Nissan Leaf θα παραχθεί σε 1.500 αντίτυπα, όλα τους στις αποχρώσεις Spring Cloud και Pearl Black. Τα 2.Zero μοντέλα διαθέτουν ως στάνταρ τροχούς 17 ιντσών, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός – πίσω, αυτόματο κλιματισμό, οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα infotainment NissanConnect EV, την κάμερα Intelligent Around View Monitor και ενεργό active cruise.
   
Το νέο Nissan Leaf είναι το πρώτο μοντέλο της φίρμας στην Ευρώπη που μπορεί να αποκτηθεί με το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης ProPilot, το οποίο ελέγχει την απόσταση του οχήματος από το μπροστινό, όταν το Leaf κινείται με ταχύτητα από 30 έως 100 χλμ./ώρα, εξασφαλίζοντας πως θα παραμείνει στη λωρίδα του. Επιπλέον, το συγκεκριμένο σύστημα διαθέτει αυτόνομη λειτουργία στάθμευσης που χρησιμοποιεί 12 αισθητήρες γύρω από το αυτοκίνητο για να το καθοδηγήσει σε χώρο στάθμευσης.
 
Επιπλέον το νέο Leaf διαθέτει την καινοτόμο τεχνολογία e-Pedal, μέσω της οποίας ο οδηγός μπορεί να επιταχύνει, να επιβραδύνει και να σταματήσει το αυτοκίνητο μόνο από το πετάλι του γκαζιού. Η τιμή του Nissan Leaf 2.Zero Launch Εdition στο Ην. Βασίλειο είναι στις 26.490 λίρες (30.122 ευρώ) και τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους στις αρχές του 2018.
 
Ας δούμε παρακάτω το βίντεο της παρουσίασης του νέου Nissan Leaf.
 
 

Toyota
moto