Αυτό είναι το πρωτότυπο Opel GT το οποίο κάτω από το καπό του έχει 1000άρι μοτέρ 145 ίππων.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το πρωτότυπο Opel GT το οποίο κάτω από το καπό του έχει 1000άρι μοτέρ 145 ίππων.

Νέο Opel GT

6.082 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2016)

Μετά από ένα κρυφτό με τη δημοσιότητα η Opel αποφάσισε να παρουσιάσει και επισήμως το πρωτότυπο GT

Τελικά δεν μας ταλαιπώρησε πολύ η Opel με την παρουσίαση του πρωτότυπου Opel GT, καθώς μετά από δύο εβδομάδες με teasers αποφάσισε να αποκαλύψει πλήρως το νέο της δημιούργημα.
Όπως είναι φανερό μιλάμε για μία αλλαγή πλεύσης σε σχέση με ότι είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν από το Opel GT καθώς πλέον το αυτοκίνητο είναι πιο... μικρό σε διαστάσεις ενώ και το μοτέρ του έχει τα μισά κυβικά και έναν κύλινδρο λιγότερο από το τελευταίο GT παραγωγής. 
Συγκεκριμένα, το πρωτότυπο Opel GT εφοδιάζεται με έναν τρικύλινδρο, τούρμπο, 1,0 λτ. βενζινοκινητήρα ο οποίος αποδίδει 145 άλογα και 205 Nm ροπής. Το πρωτότυπο Opel GT είναι πισωκίνητο και για να περάσει η κίνηση στον πίσω άξονα έχει χρησιμοποιηθεί κιβώτιο 6 ταχυτήτων. 
Φυσικά ο μικρότερος κινητήρας αλλά και οι...  μαζεμένες διαστάσεις του, έχουν κρατήσει χαμηλά το βάρος του πρωτότυπου το οποίο δεν ξεπερνά τα 1.000 κιλά. Χαρακτηριστικό που αποδεικνύεται πολύτιμος σύμμαχος στις επιδόσεις του Opel GT Concept με τη γερμανική μάρκα να ανακοινώνει 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 8,0 δλ. και τελική ταχύτητα 215 χλμ./ώρα. Διόλου άσχημα για 3κύλινδρο χιλιαράκι...
  
Η εμφάνιση του Opel GT δεν έχει, όπως φαίνεται και από τις εικόνες, σχεδιαστικές υπερβολές και εξάρσεις. Οι τόνοι έχουν κρατηθεί χαμηλά, ενώ το μεγάλο καπό εμπρός με το σήμα της μάρκας και κυρίως οι... κόκκινοι τροχοί κάνουν αίσθηση. Παρατηρώντας το Opel GT περισσότερο θα δούμε πως λείπουν οι εξωτερικοί καθρέφτες και οι χειρολαβές των θυρών είναι κριμένες. 
Το Opel GT Concept θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο, με τους ιθύνοντες της μάρκας να λένε πως οι αντιδράσεις του κοινού θα καθορίσουν το αν θα οδηγηθεί στην παραγωγή. 
Εμείς θεωρούμε πως ένα μικρό coupe χωράει στη μάρκα της Opel και θέλουμε να το δούμε στην παραγωγή. Εσείς τι λέτε;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto