Ο διάδοχος του Peugeot 508 θα αντλήσει αισθητικά στοιχεία από το πρόσφατο εντυπωσιακό πρωτότυπο Instinct Concept.

Ο διάδοχος του Peugeot 508 θα αντλήσει αισθητικά στοιχεία από το πρόσφατο εντυπωσιακό πρωτότυπο Instinct Concept.

Νέο Peugeot 508 το 2018

6.614 Επισκέψεις στο άρθρο (25/3/2017)

Η Peugeot ετοιμάζει για του χρόνου το νέο 508, ένα εντυπωσιακής σχεδίασης μοντέλο με έμπνευση από το Instinct Concept, το οποίο θα ισορροπεί ανάμεσα στα «συμβατικά» και στα «premium» οχήματα.

Η απόκτηση των Opel/Vauxhall από τη GM, δεν άλλαξε τα σχέδια της PSA να παρουσιάσει το νέο Peugeot 508 το 2018. Σε συνέντευξή του στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης, ο Product Director της Peugeot, Laurent Blanchet, επιβεβαίωσε τον ερχομό του νέου μεγάλου σεντάν, το οποίο τοποθέτησε ανάμεσα από τα «κανονικά» και τα premium οχήματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το μεγαλοστέλεχος της Peugeot είπε σχετικά: «Η τοποθέτηση της εταιρείας είναι να στο άνω άκρο των συμβατικών. Αυτό σημαίνει πως δεν θέλουμε να είμαστε premium, υπάρχει άλλη μάρκα για αυτό, η DS. Αυτό που επιθυμούμε να είμαστε είναι μια πολύ καλή εταιρεία ευρέως φάσματος και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να έχουμε παρουσία στην κατηγορία D.»
  
Ο διάδοχος του Peugeot 508 θα αντλήσει αισθητικά στοιχεία από το πρόσφατο εντυπωσιακό πρωτότυπο Instinct Concept. Στο εσωτερικό αναμένεται να διαθέτει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του ψηφιακού ταμπλό i-Cockpit που είδαμε στα νέα 3008 και 5008.
 
Το αυτοκίνητο θα στηθεί πάνω στην πλατφόρμα EMP2 του PSA, η οποία υποστηρίζει plug-in hybrid τεχνολογία. Αντίθετα με την Peugeot, τέλος, η Citroen θα εγκαταλείψει την κατηγορία D, καθώς δεν έχει σχέδια αντικατάστασης του C5. Όλη η προσοχή τους είναι στραμμένη πάνω στην εξέλιξη του νέου crossover, του C5 Aircross, το οποίο θα εμφανιστεί αργότερα φέτος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center