• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Renault είναι αναποφάσιστη για το ποιος συνδυασμός μπαταρίας-ηλεκτρικών μοτέρ θα είναι ο ιδανικός για το μοντέλο στην νέα του γενιά. 

Nέο Renault Kangoo Z.E Concept (+video)

Διαβάστηκε από 2011 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/4/2019
 

Aυτό είναι το concept πάνω στο οποίο θα βασιστεί το επόμενο Renault Kangoo Z.E. Δείτε το.

H Renault είναι μια από τις εταιρείες που έχουν ισχυρή παρουσία στην αγορά των van και των ελαφρών επαγγελματικών και για αυτό δεν δίστασε να κατασκευάσει ένα concept για να δώσει μια πρώτη ιδέα για το πρέπει να περιμένουμε τα επόμενα χρόνια.

Το αυτοκίνητο στις φωτογραφίες είναι το Kangoo Z.E Concept που, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, πρόκειται σε μεγάλο βαθμό για το νέας γενιάς Kangoo που θα μπει σε παραγωγή μέσα στο επόμενο έτος. Το concept αποκαλύφθηκε σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση ωστόσο η ηλεκτρική του αυτονομία δεν εντυπωσίασε, αφού φτάνει μόνο τα 270 χιλιόμετρα. Πρέπει να σημειώσουμε πάντως πως πηγές κοντά στην μάρκα αναφέρουν πως η Renault δεν έχει τελειοποιήσει το μοντέλο, κάτι που σημαίνει πως το Kangoo Ζ.Ε παραγωγής ίσως είναι αρκετά αναβαθμισμένο. Τέλος, εφόσον η μάρκα δεν προχώρησε σε κάποια ανακοίνωση για το κινητήριο σύνολο του concept, βγαίνει το συμπέρασμα πως η Renault είναι αναποφάσιστη για το ποιος συνδυασμός θα είναι ο ιδανικός για το μοντέλο στην νέα του γενιά. 
 
Τόσο το Kangoo όσο και το Κangoo Z.E θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της μάρκας στο Mauberge της Γαλλίας και θα συνοδευτούν από επενδύσεις της τάξης των 450 εκατ. ευρώ. Με τέτοιες δαπάνες για το εργοστάσιο αυτό, η γαλλική μάρκα θέλει να αποδείξει πως θέλει να παγιώσει την θέση της στην αγορά των μικρών επαγγελματικών.