Νέο Skoda Afriq: 4κίνητο, πάει παντού και παράγει πόσιμο νερό!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Skoda Afriq: 4κίνητο, πάει παντού και παράγει πόσιμο νερό!

4.050 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2022)

Φοιτητές του επαγγελματικού σχολείου της Skoda δημιούργησαν το νέο Afriq. Πρόκειται για ένα Kamiq με κινητήρα και σύστημα τετρακίνησης από Octavia που εκτός των άλλων μεγάλων δυνατοτήτων του, μπορεί και παράγει πόσιμο νερό για τους επιβάτες του.

Ασύγκριτο το νέο Skoda Afriq

Ένα νέο concept αυτοκίνητο δημιούργησαν οι νεαροί και οι νεαρές που φοιτούν στο επαγγελματικό σχολείο της Skoda. To όνομα του οχήματος είναι Afriq, βασίζεται πάνω στο Kamiq αλλά σε αντίθεση με το μικρό SUV των Τσέχων, εξοπλίζεται με το σύστημα τετρακίνησης της Octavia και μπορεί να κινείσαι πάνω σε κάθε έδαφος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 2λιτρο TSI 190 ίππων κάτω από το καπό

Το Afriq έχει δανειστεί επίσης τον 2λιτρο turbo TSI κινητήρα των 190 ίππων από την Octavia, ο οποίος συνδυάζεται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που στέλνει, όπως αναφέραμε πιο πάνω, την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Οι φοιτητές χρειάστηκε να τροποποιήσουν το σύστημα εξάτμισης λόγω του νέου μοτέρ, ενώ επίσης εγκατέστησαν ανεξάρτητη ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα.

Με roll cage, πυροσβεστήρα, μπάκετ καθίσματα και ζώνες 6 σημείων

Σε σχέση με τα Kamiq που υπάρχουν στις απανταχού αντιπροσωπείες της φίρμας, το Afriq έχει μόνο δύο θύρες, ενώ έχει τοποθετηθεί επίσης roll cage για να γίνει το αμάξωμα πιο άκαμπτο. Τα χρώματα του Afriq είναι εμπνευσμένα από την Fabia Rally2, η οποία ήταν επίσης η έμπνευση για την αεροτομή στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό έχουν μείνει τα άκρως απαραίτητα και πλέον βρίσκουμε δύο μπάκετ καθίσματα, πυροσβεστήρα, ζώνες 6 σημείων. Όλο το ταμπλό είναι δάνειο σε μεγάλο βαθμό από την Fabia Rally2 Evo.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto