Δείτε πώς θα αλλάξει το επόμενο Skoda Rapid Spaceback που αναμένεται το 2019. Τι θα κρατήσει από το τωρινό μοντέλο;

Δείτε πώς θα αλλάξει το επόμενο Skoda Rapid Spaceback που αναμένεται το 2019. Τι θα κρατήσει από το τωρινό μοντέλο;

Νέο Skoda Rapid Spaceback

4.213 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2017)

Δείτε τι σχεδιάζουν να κάνουν οι άνθρωποι της Skoda στη νέα εκδοχή του Rapid Spaceback, που θα λανσαριστεί το 2019 και το οποίο αναμένεται να είναι πιο μεγάλο, ευρύχωρο και ποιοτικό από το τωρινό μοντέλο.

Σύμφωνα με εσωτερικές ανώνυμες πηγές, οι άνθρωποι της Skoda ετοιμάζουν για το 2019 τη νέα γενιά του Rapid Spaceback. Αυτό σημαίνει πως οι Τσέχοι θα πρέπει να εξελίξουν το μοντέλο από μόνοι τους, καθώς φαίνεται πως στη SEAT δεν επιθυμούν μια νέα εκδοχή του «αδελφού» Toledo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το νέο μοντέλο θα δανειστεί αισθητικά στοιχεία από το υπάρχον, αλλά η σχεδίαση θα είναι πιο στρογγυλεμένη, ενώ η συνολική αίσθηση του αυτοκινήτου θα είναι πιο ποιοτική. Μπροστά λέγεται πως το επόμενο Rapid Spaceback θα διαφέρει από τα άλλα μοντέλα της φίρμας, ενώ πίσω θα διατηρηθεί το hatchback τελείωμα, αλλά η οροφή θα δίνει μια αίσθηση οχήματος coupe.
 
Η sedan εκδοχή θα ακολουθήσει, ενώ όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη, θα υπάρξει το 2019 και ένα μικρό crossover μοντέλο το οποίο θα πατά στην ίδια πλατφόρμα. Λόγος γίνεται για το μεταβλητό πάτωμα MQB A0 του VW Group, το οποίο θα επιτρέψει στο νέο Rapid Spaceback να είναι μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο από το τωρινό.
  
Στο εσωτερικό αναμένουμε το νέο σύστημα infotainment της Skoda, με ασύρματη φόρτιση των smartphone, αλλά και ψηφιακό πίνακα οργάνων στις ακριβές εκδόσεις. Ποιοτικότερα θα είναι και τα χρησιμοποιούμενα υλικά, ώστε το μοντέλο να ανέβει κατηγορία.
 
Το νέο Rapid θα κινείται από τα γνώριμα μοτέρ της γκάμας της Skoda που αποτελείται από 3κύλινδρα και 4κύλινδρα turbo μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, που ξεκινάνε από το ένα και φτάνουν στα δύο λίτρα, ενώ δεν προβλέπεται να υπάρξει έκδοση επιδόσεων vRS.
 
Λογικά το νέο Rapid Spaceback θα είναι λίγο πιο ακριβό από το τωρινό. Η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται να γίνει σε κάποια από τις εκθέσεις προς τα τέλη του επόμενου έτους, ενώ το εμπορικό λανσάρισμα προγραμματίζεται για τα μέσα του 2019.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN