Το νέο μοντέλο της SsangYong αντλεί τη σχεδιαστική του έμπνευση από τον Παρθενώνα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο μοντέλο της SsangYong αντλεί τη σχεδιαστική του έμπνευση από τον Παρθενώνα.

Νέο SsangYong Rexton

3.117 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2017)

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες επίσημες εικόνες και πληροφορίες της νέας γενιά του SsangYong Rexton, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου στη Σεούλ. Τι άλλο μάθαμε πλην του ότι η σχεδίαση του είναι εμπνευσμένη από τον Παρθενώνα;

Οι πρώτες επίσημες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες του νέου SsangYong Rexton, του μοντέλου που θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της γκάμας των SUV της κορεάτικης φίρμας, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας λίγο πριν το λανσάρισμά του στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Σεούλ, που θα ανοίξει τις πύλες της στις 30 Μαρτίου.

Η μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό είναι το πρώτο στοιχείο που τραβά την προσοχή στο εσωτερικό του νέου μοντέλου.

Η μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό είναι το πρώτο στοιχείο που τραβά την προσοχή στο εσωτερικό του νέου μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το νέο μοντέλο αντλεί τη σχεδιαστική του έμπνευση από τον Παρθενώνα, τον εμβληματικό ναό της Ακρόπολης των Αθηνών, που αποτελεί το πιο αυθεντικό και κλασσικό σημείο αναφοράς της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής, εξαιτίας, μεταξύ άλλων, του μεγαλοπρεπούς και αρμονικού σχεδιασμού του. Το σχέδιο του νέου SUV ενσωματώνει δυναμικά στοιχεία στιβαρότητας βασιζόμενο σε μυώδης καμπύλες και αρενωπές γραμμές.
 
 
Το νέο Rexton βασίζεται στην αρχιτεκτονική με τον κινητήρα εμπρός και την κίνηση πίσω, με νέο πλαίσιο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Quad-Frame και έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την POSCO, το μεγαλύτερο παραγωγό ατσαλιού της Ν. Κορέας. Επιπλέον, το νέο πλαίσιο τύπου σκάλας χρησιμοποιεί, για πρώτη φορά στον κόσμο, ατσάλι υπέρ-υψηλής αντοχής (giga-steel) 1,5 Gpa (γίγα πασκάλ). Παράλληλα, κάνει χρήση κατά 63% εξελιγμένου ατσαλιού υψηλής αντοχής, προκειμένου να προσφέρει μεγάλη στιβαρότητα, σε συνδυασμό με περιορισμένο βάρος, όπως υπόσχεται η μάρκα.
 
Βάσει του συνδυασμού των παραπάνω χαρακτηριστικών, το νέο Rexton υπόσχεται καλές οδηγικές εμπειρίες, με καλά κρατήματα, ισόποση κατανομή βάρους στους δύο άξονες, καλές επιδόσεις εκτός δρόμου, με κορυφαία ελκτική ικανότητα αλλά και πολύ περιορισμένο δείκτη NVH (Noise, Vibrations, Harshness) κάτι που προκύπτει από τη χρήση πλαισίου τύπου σκάλας και όχι μονοκόματου (monocoque).

Η επιλογή αυτή σύμφωνα με τους ανθρώπους της φίρμας εξασφαλίζει καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών, εκτός, από καλύτερη ανθεκτικότητα στις εκτός δρόμου προκλήσεις. Παράλληλα, μελέτες έχουν δείξει, ότι ο συγκεκριμένος τύπος πλαισίου στα μεγάλα SUV εξασφαλίζει και καλύτερη συμπεριφορά στις συγκρούσεις, αναφορικά με την προστασία των επιβατών, αφού απορροφά αποτελεσματικότερα την ενέργεια της σύγκρουσης.
 
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Σεούλ, στις 30 Μαρτίου 2017, ενώ οι πωλήσεις του παγκοσμίως, όπως και στην Ελλάδα, θα ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center