• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το μάτι στον πρόβολο του δεν γίνεται να μην πέσει αμέσως πάνω στο νέο καπό.

Οι θόλοι των τροχών έχουν ενισχυθεί.

Nέο Suzuki Swift Extreme Concept

6.742 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/12/2019

Αυτό είναι το νέο και ιδιαίτερα σπορτίφ concept που βασίζεται πάνω στο τωρινό Suzuki Swift. Πώς σας φαίνεται;

Ένα πολύ ξεχωριστό και καινοτόμο σχεδιαστικά αυτοκίνητο κάτω από την ονομασία Swift Extreme Concept παρουσίασε η Suzuki στην Έκθεση Motor Expo 2019 της Ταϋλάνδης. Το λιλιπούτειο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας βρίσκεται αρκετά χρόνια στην αγορά και έτσι μέσω αυτού του concept, η Suzuki ίσως δείχνει την πρόθεσή της να ανανεώσει την εικόνα του Swift.

To concept πάντως υιοθετεί εδώ πολύ πιο ακραία σχεδίαση που όμοια της δεν βλέπουμε συχνά από την Suzuki. Το μάτι στον πρόβολο του δεν γίνεται να μην πέσει αμέσως πάνω στο νέο καπό που είναι τώρα πιο μυώδες και φέρει πάνω του δυο αεραγωγούς. Χαμηλότερα, ο προφυλακτήρας είναι πολύ πιο σπορτίφ ενώ ο διαχύτης όχι μόνο δεν περνάει απαρατήρητος αλλά η φίρμα έχει φροντίσει να του προσφέρει και μια κόκκινη γραμμή για να τον κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Στο πλάι, οι θόλοι των τροχών έχουν ενισχυθεί με μυώδη τμήματα μαύρου χρώματος ενισχύοντας έτσι τον δυναμισμό του αυτοκινήτου ενώ, και οι πλαϊνές ποδιές υιοθετούν τις κόκκινες λεπτομέρειες του εμπρός διαχύτη. Το πίσω μέρος, από την πλευρά του, σίγουρα δεν απογοητεύει, με την Suzuki να προσφέρει στο concept μια τεράστια αεροτομή στο τέλος της οροφής, μαύρο διακοσμητικό πάνω στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ και νέο προφυλακτήρα με δύο απολήξεις. Τέλος, φιμέ είναι τα τζάμια και στις τέσσερις πλευρές.

Η Suzuki δεν έχει αποκαλύψει εάν κάτω από το καπό βρίσκεται κάποιο νέο ικανότερο μοτέρ ενώ ούτε έχει ανακοινώσει ένα το concept που βλέπετε στις εικόνες θα μπει σε παραγωγή σε αυτή ή κάποια άλλη μορφή του. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.
 

23 διαθέσιμα άρθρα για SUZUKI  SWIFT

Tags: SUZUKI SWIFT
 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια