Νέο Toyota Aqua GR Sport
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Toyota Aqua GR Sport

3.915 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2022)

Η Toyota παρουσίασε την GR Sport έκδοση του Aqua, ενός αυτοκινήτου που βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα του Yaris αλλά έχει διαφορετική εμφάνιση και διαστάσεις.

Χωρίς αλλαγές στο μηχανοστάσιο

Στην παρουσίαση της GR Sport έκδοσης του νέου Aqua προχώρησε η Toyota. Τι εστί όμως Aqua; Πρόκειται για ένα μικρό hatchback αυτοκίνητο που βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το Toyota Yaris αλλά σε αντίθεση με το ελληνικό best-seller, είναι λίγο μακρύτερο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο κοφτερό τιμόνι και πιο σφικτή ανάρτηση

Σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, η GR Sport έκδοση του Aqua περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στο σύστημα διεύθυνσης, ώστε το αυτοκίνητο να γίνει πιο κοφτερό στον δρόμο, ενώ ακόμα, η ανάρτηση του Aqua έχει γίνει πιο σφικτή τόσο μπροστά όσο και πίσω. Οι μηχανικοί της Gazoo Racing αποφάσισαν να ενισχύσουν το πάτωμα του αυτοκινήτου και να ανασχεδιάσουν τον πίσω προφυλακτήρα ώστε να γίνει το Aqua πιο σταθερό στις στροφές όταν κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Τέλος, ένα νέο Power+ mode, κάνει ακόμη πιο κοφτερό το τιμόνι του Aqua.

To Aqua GR Sport φοράει 17άρες ζάντες τυλιγμένες σε ελαστικά Bridgestone Potenza.

Οι γνωστές GR Sport πινελιές στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, θα συναντήσουμε καθίσματα GR που επωφελούνται από καλύτερη στήριξη και είναι τυλιγμένα από συνθετικό δέρμα και ύφασμα, πεντάλ αλουμινίου, τριάκτινο τιμόνι και μαύρο φινίρισμα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO PROACE
NISSAN