Πολύ πιο ποιοτικό και «γεμάτο», με αρκετή τεχνολογία, το εσωτερικό του Aygo δείχνει νεανικό, αλλά σε καμία περίπτωση «μίνι».
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πολύ πιο ποιοτικό και «γεμάτο», με αρκετή τεχνολογία, το εσωτερικό του Aygo δείχνει νεανικό, αλλά σε καμία περίπτωση «μίνι».

Εσωτερικό: Πολύ ποιοτικό, όμορφο και με καλύτερη εργονομία

85.172 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2015)

Σχεδίαση
Ολικά αλλαγμένο, πιο «γεμάτο» και με περισσότερη τεχνολογία από πριν έρχεται το εσωτερικό του νέου Aygo, με τη σχεδίαση να βελτιώνει παράλληλα και άλλους τομείς, όπως η πρακτικότητα και η εργονομία. Με την πρώτη ματιά, τις εντυπώσεις κλέβει η κάθετη κεντρική κονσόλα που ξεχωρίζει του υπόλοιπου ταμπλό, ενώ στο κέντρο της φιλοξενεί τη νέα οθόνη αφής του ηχοσυστήματος «x-touch». Η οθόνη αυτή, με διαγώνιο 7 ιντσών, είναι από τις πιο ευκρινείς της αγοράς, ενώ και ο χειρισμός της είναι από τους πιο άμεσους και πρακτικούς που έχουμε δει σε σύστημα του είδους. Γυρνώντας στο υπόλοιπο εσωτερικό, μπροστά από τον οδηγό συναντούμε ένα σχετικά μικρό σε διαστάσεις τριάκτινο τιμόνι, πάνω στην κολώνα του οποίου εφάπτεται ο νέος, πιο μοντέρνος πίνακας οργάνων. Εδώ, οι ενδείξεις είναι πλήρεις, υπάρχει και οθόνη για το trip computer, ενώ το προαιρετικό στροφόμετρο είναι ψηφιακό και τοποθετείται αριστερά του ταχύμετρου. Στα υπόλοιπα σημεία της σχεδίασης του εσωτερικού, διακρίνουμε και πάλι στο εσωτερικό των θυρών τις γυμνές επιφάνειες στο χρώμα του αμαξώματος, μια πρακτική που ακολουθείται πλέον στα περισσότερα μοντέλα της κατηγορίας.
Ποιότητα-Εργονομία
Στο ποιοτικό κομμάτι, η Toyota έχει αναβαθμίσει αισθητά τα επίπεδα στο εσωτερικό του νέου Aygo, με τη συνολική επίδοση να κρίνεται ως μια από τις κορυφαίες της κατηγορίας. Αυτό οφείλεται από τη μια στην επιλογή των υλικών, τα οποία μεν είναι και πάλι σκληρά στην αφή, ωστόσο δεν είναι ψιλόφλουδα και δείχνουν πολύ στιβαρά. 
Αντίστοιχα από την άλλη, το φινίρισμά τους είναι πολύ υψηλό, ενώ η συναρμογή τους, ιδίως σε αυτά του ταμπλό και του τούνελ της κονσόλας, ορίζει νέα υψηλά όρια για την κατηγορία. Στο εργονομικό κομμάτι, εκτός της ευκολίας στην πλοήγηση που προσφέρει η νέα οθόνη αφής, στο νέο Aygo η παρουσία δύο διακοπτών από την πλευρά του οδηγού για τα ηλεκτρικά παράθυρα, διόρθωσε το σφάλμα των μονών διακοπτών σε κάθε πλευρά του προηγούμενου μοντέλου. Από την άλλη ωστόσο, διατηρήθηκαν πίσω τα παράθυρα που ανοίγουν με μεντεσέ. 


Ο οδηγός κάθεται σε μια πιο άνετη θέση οδήγησης. Το τιμόνι ρυθμίζεται μόνο σε ύψος.

Ο οδηγός κάθεται σε μια πιο άνετη θέση οδήγησης. Το τιμόνι ρυθμίζεται μόνο σε ύψος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto