Λεπτομέρειες από χρώμιο, αλλά και πολλές επεμβάσεις στο εσωτερικό θα έχει το νέο Land Cruiser Invincible-X.

Λεπτομέρειες από χρώμιο, αλλά και πολλές επεμβάσεις στο εσωτερικό θα έχει το νέο Land Cruiser Invincible-X.

Νέο Toyota Land Cruiser Invincible-X

6.876 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2017)

Μια νέα και κορυφαία για την γκάμα έκδοση του Land Cruiser παρουσίασε η Toyota, που θα γίνει διαθέσιμη στην αγορά της Αγγλίας.

Το αειθαλές SUV της Toyota, Land Cruiser, αποκτά μια νέα κορυφαία έκδοση, όσον αφορά την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας. Πρόκειται για την έκδοση «Invincible-X», η οποία θα γίνει διαθέσιμη έναντι 57.880 λιρών και φέρει αναβαθμίσεις εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Στο εξωτερικό, το μοντέλο θα φέρει εξαρτήματα από χρώμιο και συγκεκριμένα τα καπάκια των καθρεπτών, το τελικό της εξάτμισης και λεπτομέρειες του φινιρίσματος στο πίσω μέρος. Οπτική αντίθεση θα προκαλούν οι μαύροι τροχοί, μεγέθους 18 ιντσών, που θα εξοπλίζουν το μοντέλο.

Στο εσωτερικό, οι επιβαίνοντας θα απολαμβάνουν τις πλήρως δερμάτινες επενδύσεις, οι οποίες θα γίνουν διαθέσιμες σε δύο μονόχρωμες και μια δίχρωμη εκδοχή. Ακόμα, υπάρχει σύστημα ψυχαγωγίας των πίσω επιβατών με κονσόλα παιχνιδιών και blu-ray, τριζωνικός κλιματισμός, ηχοσύστημα surround, ηλιοροφή και σύστημα πολυμέσων Toyota Touch 2.

H «Invincible-X» θα φέρει κινητήρα D-4D Turbodiesel 2,8 λίτρων και αυτόματη μετάδοση 6 σχέσεων. Ανέκαθεν ένα από τα πιο ικανά οχήματα εκτός δρόμου, και σε αυτή την έκδοσή του το Land Cruiser κρατά χαρακτήρα, έχοντας απόσταση 215 χιλιοστών από το έδαφος, μπορεί να διασχίσει νερό βάθους μέχρι 700 χιλιοστών και να ανέβει σε επικλινές έδαφος μέχρι και 42 μοιρών.

Σε εκτός δρόμου χρήση, το σύστημα οθονών στο εσωτερικό του Land Cruiser δίνει στον οδηγό απεικόνιση του περιβάλλοντός του, ενώ στην ίδια οθόνη ο οδηγός μπορεί να εμφανίσει πληροφορίες όπως γωνίες ελαστικών και αμαξώματος.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL