Ιδού το νέο Toyota Yaris GR Sport

Αυτοί που θέλουν να το δουν από κοντά θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού στις 2 Οκτωβρίου.

Στο εσωτερικό το νέο μοντέλο έχει λάβει σπορ καθίσματα.

Νέο Toyota Yaris GR Sport

8.419 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2018)

Για αυτούς που ήθελαν και δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν την περιορισμένη έκδοση του Toyota Yaris GRMN, η ιαπωνική φίρμα προσφέρει πλέον το νέο Yaris GR Sport.

Το νέο «πιο θερμό» Yaris δεν έχει την ίδια απόδοση με το GRMN, ωστόσο σύμφωνα με τη φίρμα θα κάνει την οδήγηση ακόμα πιο συναρπαστική σε σχέση με το κανονικό μοντέλο, ενώ ενημερώνει πως αυτοί που θέλουν να το δουν από κοντά θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού στις 2 Οκτωβρίου πριν ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη στα τέλη του 2018.
 
Το νέο Yaris GR Sport που τοποθετείται κάτω από το GRMN στη γκάμα της εταιρείας, διαθέτει ένα βελτιωμένο σύστημα ανάρτησης, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να μειώσει την απόστασή του από το έδαφος κατά 11 χιλιοστά σε σχέση με το απλό Yaris, ενώ ταυτόχρονα η Toyota έχει δώσει και πιο σπορ εμφάνιση.
Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζουν οι μαύρες ζάντες 17 ιντσών που συνδυάζονται με ελαστικά Bridgestone Potenza RE50, ενώ στο αμάξωμα θα βρει κανείς μαύρα διακοσμητικά χαρακτηριστικά που είναι τοποθετημένα στο κάτω μέρος των θυρών, στην μάσκα και στους προφυλακτήρες, ενώ μαύρα είναι και τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών. Από κει και πέρα αν το επιθυμούν οι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν ένα κόκκινο διακοσμητικό χαρακτηριστικό στο εμπρόσθιο χείλος, αλλά και στο επάνω μέρος του πίσω προφυλακτήρα.
 
Στο εσωτερικό το νέο μοντέλο έχει λάβει σπορ καθίσματα σε συνδυασμό μαύρου και λευκού Ultrasuede, ενώ το τριάκτινο τιμόνι έρχεται κατευθείαν από το Toyota GT86. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Yaris GR Sport είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε πεντάθυρη έκδοση, παίρνοντας ισχύ αποκλειστικά από τον 1.5 λίτρων υβριδικό κινητήρα, που βρίσκουμε και στο Yaris.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto