Μπορεί η VW να ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του Golf VII εμείς όμως έχουμε αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, από την επόμενη γενιά του.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μπορεί η VW να ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του Golf VII εμείς όμως έχουμε αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, από την επόμενη γενιά του.

Νέο VW Golf

12.389 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2016)

Το VW Golf στη σημερινή του μορφή το είδαμε το 2012. Η ώρα της ανανέωσης πλησιάζει και εμείς εξασφαλίσαμε ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες και πληροφορίες από το νέο μοντέλο.

To VW Golf VII το οποίο πωλείται και σήμερα, παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την ανανεωμένη έκδοσή του να κάνει την εμφάνισή της στην έκθεση της Γενεύης την Ανοιξη.
Ο σχεδιασμός του δεν θα έχει δραματικές αλλαγές, κάτι για το οποίο φημίζεται άλλωστε η VW. Τα φώτα του θα είναι ανασχεδιασμένα εμπρός και πίσω, ενώ θα υπάρχουν και εκδόσεις με Full LED. Νέοι θα είναι οι προφυλακτήρες του, ενώ και το αμάξωμά του θα έχει πιο έντονο ανάγλυφο, όπως φαίνεται εξάλλου και στις ψηφιακά επεξεργασμένες, αποκλειστικές εικόνες μας.
Όσον αφορά το εσωτερικό του, εκεί περιμένουμε ομοιότητες με το Passat, όπερ σημαίνει γρίλιες αεραγωγών από άκρη σε άκρη στο ταμπλό, ενώ προαιρετικά θα διαθέτει και τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων.
Κάτω από το καπό του θα δούμε νέα μηχανικά σύνολα. Θυμίζουμε πως η Volkswagen πρόσφατα ανακοίνωσε πως μια νέα γενιά υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων 1.500 κ.εκ. βρίσκεται υπό εξέλιξη, ώστε να λανσαριστεί το 2017. Αυτή θα περιλαμβάνει turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου χωρητικότητας 1,5 λίτρων.Οι νέοι κινητήρες 1,5 TSI και 1,5 TDI δεν θα είναι διαθέσιμοι από την αρχή, αλλά από το 2017. 
Ο 1,5 TSI που θα αντικαταστήσει τον 1,4 TSI θα διαθέτει τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων, άμεσο ψεκασμό και νέα τουρμπίνα. 
Εύλογα ο 1,5 TDI θα μπει στη θέση του 1,6 TDI. Ο κος Herbert Diess εξήγησε πως δεν είναι εντελώς νέα σύνολα, αλλά ουσιαστικά μια εξέλιξη των 1,4 TSI και 1,6 TDI. 
Τα 1.500άρια μοτέρ αναμένεται να είναι πιο ελαφριά σε βάρος και περισσότερο οικονομικά σε κατανάλωση καυσίμου. Στόχος είναι εκ νέου, τόσο ο 1,5 TSI όσο και ο 1,5 TDI να προσφέρονται σε ποικίλες αποδόσεις ισχύος, ενώ αναμένεται να τοποθετηθούν σε πλήθος μοντέλων του Volkswagen Group.

Στο πίσω μέρος τα φανάρια είναι εμφανώς ανασχεδιασμένα.

Στο πίσω μέρος τα φανάρια είναι εμφανώς ανασχεδιασμένα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda