Ποιοτικό το εσωτερικό του VW Passat, έχει γίνει εκτεταμένη χρήση αφρώδους πλαστικού στο ταμπλό, ενώ στο κέντρο ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη αφής των 6,5 ιντσών του infotainment.

Ποιοτικό το εσωτερικό του VW Passat, έχει γίνει εκτεταμένη χρήση αφρώδους πλαστικού στο ταμπλό, ενώ στο κέντρο ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη αφής των 6,5 ιντσών του infotainment.

Εσωτερικό-Χώροι: Βρίθει ποιότητας και ευρυχωρίας

20.656 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2015)

Λιτές και καθαρές γραμμές χαρακτηρίζουν την πολυτελή καμπίνα του VW Passat, που τονίζουν την εργονομία και λειτουργικότητά της, με την σχεδίαση να κινείται στα γνωστά πλαίσια του Group VAG. Διαφορές δεν θα συναντήσετε συγκριτικά με τις εκδόσεις βενζίνης, παρά μόνο στο στροφόμετρο, του οποίου τα «κόκκινα» στην diesel έκδοση ξεκινάνε από τις 4.500 σ.α.λ.
Έτσι, στο κέντρο της κονσόλας ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη του συστήματος infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών και δυνατότητα επικοινωνίας με smartphone για χρήση της οθόνης του ηχοσυστήματος (MirrorLink). Εργονομικά ατοπήματα δεν θα συναντήσετε, μιας και όλοι οι μοχλοδιακόπτες βρίσκονται ακριβώς εκεί που τους θέλει ο οδηγός.
Παράπονο δεν θα έχετε ούτε σε ότι έχει να κάνει με την θέση οδήγησης, μιας και η ιδανική θέση βρίσκεται εύκολα, χάρη στο πλήθος ρυθμίσεων που υπάρχουν, με τα καθίσματα να φέρουν ειδική πιστοποίηση ergoComfort για την άνεση και τη σωστή θέση του σώματος. Η premium υπόσταση του Passat, ενισχύεται από τα ποιοτικά υλικά τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του ταμπλό. Πολύ καλή όμως είναι και η συναρμογή καθώς και το φινίρισμα, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την πρακτικότητα αυτή ανέρχεται σε υψηλά επίπεδα, με πλήθος θηκών για μικροαντικείμενα. Οι χώροι για τους επιβάτες είναι πλούσιοι, με τους πίσω να απολαμβάνουν αρκετό χώρο για τα πόδια και τα κεφάλια τους, όπου τρεις επιβάτες θα βολευτούν χωρίς ιδιαίτερες παραχωρήσεις. Ο χώρος αποσκευών είναι εντυπωσιακός μιας και η χωρητικότητα του αγγίζει τα 586 λτ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL