Η εταιρεία εμπνεύστηκε από την Mercedes 35 PS που αποκαλύφθηκε την άνοιξη του 1901 από την Daimler-Motoren-Gesellschaft.

Aν και θυμίζει αυτοκίνητο άλλων δεκαετιών, η σχεδίαση του είναι ταυτόχρονα ρετρό και φουτουριστική.

Nέο Vision Mercedes Simplex

2.687 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2019)

Συμβολικός είναι ο χαρακτήρας πίσω από την κατασκευή αυτού εδώ του concept.

Ένα διαφορετικό concept σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε παρουσίασε στην Έκθεση του Λος Αντζελες η Mercedes κάτω από το όνομα Vision Mercedes Simplex. Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θυμίζει άλλες δεκαετίες.

Η εταιρεία εμπνεύστηκε από την Mercedes 35 PS που αποκαλύφθηκε την άνοιξη του 1901 από την Daimler-Motoren-Gesellschaft και προσέλκυσε τεράστιο ενδιαφέρον λόγω των εξωπραγματικών, για εκείνη την εποχή δυνατοτήτων του. Με αυτό το όχημα η Mercedes θέλει να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής στον σχεδιασμό αυτοκινήτων και την τεχνολογία που αυτά φέρουν πάνω τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το concept είναι πλήρως ηλεκτροκίνητο.

«Μόνο μια μάρκα που είναι τόσο ισχυρή όσο η Mercedes-Benz είναι ικανή να συνδυάσει το παρελθόν της με το μέλλον», δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιαστής Mercedes-Benz Gorden Wagener.

Aν και θυμίζει αυτοκίνητο άλλων δεκαετιών, η σχεδίαση του είναι ταυτόχρονα ρετρό και φουτουριστική, όσο τουλάχιστον αυτό είναι δυνατό. Οι τέσσερις τροχοί είναι μοντέρνοι σε σχεδίαση ενώ και ο εσωτερικός διάκοσμος είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένος από πολυτελή και ανθεκτικά υλικά.
 

AUTOFIT PASXA
4green