Την γκάμα του T-Roc μεγάλωσε η Volkswagen.

Tο Volkswagen T-Roc Cabriolet έρχεται με απεριόριστο χώρο για το κεφάλι.

Το νέο μοντέλο ακολουθώντας την παράδοση του Beetle και του Golf έλαβε μία κλασική μαλακή αυτόματη οροφή.

Σύμφωνα με τη μάρκα η οροφή μπορεί τόσο να ανοίξει όσο και να κλείσει τη στιγμή που το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση με έως 30 χλμ./ώρα.

Για το εσωτερικό μπορεί κανείς να επιλέξει το σύστημα προαιρετικό σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MIB3.

Νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet

6.824 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2019)

Την γκάμα του T-Roc μεγάλωσε η Volkswagen η οποία παρουσίασε επίσημα την κάμπριο έκδοση του μοντέλου. Γνωρίστε το Volkswagen T-Roc Cabriolet, το οποίο έρχεται με απεριόριστο χώρο για το κεφάλι, δύο κινητήρες και 150 ίππους.

Ως το πρώτο κάμπριο crossover  στην κατηγορία των compact  αυτοκινήτων χαρακτηρίζει το νέο T-Roc Cabriolet η VW. Το νέο μοντέλο ακολουθώντας την παράδοση του Beetle και του Golf έλαβε μία κλασική μαλακή αυτόματη οροφή, η οποία χρειάζεται εννέα δευτερόλεπτα προκειμένου να ανοίξει και να προσφέρει απεριόριστη θέα. Σύμφωνα με τη μάρκα η οροφή μπορεί τόσο να ανοίξει όσο και να κλείσει τη στιγμή που το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση με έως 30 χλμ./ώρα, ενώ να σημειωθεί πως ξεκλειδώνει και κλειδώνει ηλεκτρομηχανικά.
 
Εξωτερικά, όπως είναι φυσικό το μοντέλο πέραν των προφανών και απαραίτητων αλλαγών για να μετατραπεί σε κάμπριο δεν έχει αλλάξει την εμφάνισή του σε σχέση με το κανονικό T-Roc, ωστόσο το T-Roc Cabriolet έχει σχεδιαστεί με ενισχυμένο πλαίσιο παρμπρίζ και κάποιες περαιτέρω κατασκευαστικές τροποποιήσεις για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια.
 
Για το εσωτερικό μπορεί κανείς να επιλέξει το σύστημα προαιρετικό σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MIB3 με οθόνη αφής έως 8", τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 11,7" αλλά και ένα ηχοσύστημα BeatsAudio με ισχύ 400 watt.
 
Δύο εκδόσεις είναι διαθέσιμες. Ο λόγος για τις Style και R-Line. Η πρώτη παντρεύει τους τροχούς 17 ιντσών με ένα τυπικό εσωτερικό, ενώ διαθέσιμη είναι και είναι και η επιλογή δέρματος. Από τη μεριά της, η πιο σπορ έκδοση R-Line αλλάζει το μοντέλο μέσα και έξω προθέτοντας στάνταρ τα φώτα ομίχλης, τα σπορ καθίσματα, αλλά και τη σπορ ρύθμιση του κιβωτίου. Εκτός των προαναφερόμενων ο οδηγός έχει μαζί του τα συστήματα υποβοήθησης Front Assist, Automatic Post-Collision Braking και Lane Assist.
 
Τέλος σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, δυο βενζινοκινητήρες αποτελούν τις επιλογές. Ο τρικύλινδρος 1,0 λίτρου που προσφέρει 115 ίππους και 200 Nm ροπής και ο 1,5 TSI με 150 ίππους και 250 Nm ροπής. Αμφότεροι συνεργάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Ένα κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων είναι επίσης διαθέσιμο ως προαιρετικό.
 
Το νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet θα κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ενώ το λανσάρισμά του θα γίνει την άνοιξη του 2020.  

LEASING APRILIOS
4green