H ισχύς του πηγάζει από ένα υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ βενζίνης.

Η αυτονομία του ανακοινώνεται ότι φτάνει τα 660 χλμ.

Στον τομέα της ασφάλειας, το μοντέλο εξοπλίζεται με μια σειρά από συστήματα.

Nέο Wey P8 SUV

3.867 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2017)

Ιδού το νέο υβριδικό SUV εκ Κίνας με 340 άλογα και πλήθος συστημάτων ασφάλειας. Δείτε το.

 
Το νέο Wey P8 αποκαλύφθηκε κατά την Έκθεση Αυτοκινήτου στο Guangzhou, εξοπλισμένο με υβριδικό σύστημα κίνησης και εμφάνιση που «φέρνει» αρκετά σε πολλά άλλα «ευρωπαϊκά» SUV.

Πιο συγκεκριμένα, το κινέζικο Wey P8 χαρακτηρίζεται από την επιβλητική του κυψελωτή γρίλια στα πρότυπα άλλων ασιατικών εταιρειών όπως η Infiniti και η Lexus, και τα λεπτά φωτιστικά σώματα πορείας που συνδυάζονται με κάθετους προβολείς σε σχήμα παραλληλόγραμμου. Στο πίσω μέρος, το μάτι πέφτει στο μικρό πίσω παρμπρίζ και στα πλατιά σώματα φωτός.
Περνώντας στην σχεδίαση της καμπίνας, η μάρκα εκπλήσσει ευχάριστα καθώς με την πρώτη ματιά φαίνεται πως υπάρχει καλή εργονομία. Το τιμόνι φέρει πάνω του πολλές επιλογές, ο επιλογέας και η κονσόλα στη μέση αναμέσα στα καθίσματα φαίνεται άρτια σχεδιαστικά ενώ μια μικρή οθόνη κάνει την παρουσία της στηρίζοντας το σύστημα infotainment του P8.
 
H ισχύς του πηγάζει από ένα υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ βενζίνης σε συνεργασία με ένα ηλεκτρικό μοτέρ σε κάθε άξονα, σύστημα τετρακίνησης με την συνολική απόδοση του να φτάνει τους 340 ίππους και τα 520 Nm ροπής, με την εταιρεία να υπόσχεται ότι τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται σε 6,5 δλ. μέσω ενός 6τάχυτου αυτόματο κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.  Η αυτονομία του ανακοινώνεται ότι φτάνει τα 660 χλμ.

Στον τομέα της ασφάλειας, το μοντέλο εξοπλίζεται με μια σειρά από συστήματα όπως: cruise control, σύστημα διατήρησης λωρίδας, υποβοήθηση αλλαγής λωρίδα, σύστημα αποφυγής τυφλών σημείων, αυτόματο φρενάρισμα, κάμερα 360 μοιρών κ.α

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχουν σχέδια για να λανσαριστεί εκτός Κίνας.
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL