Η Porsche Εxclusive ουσιαστικά δίνει την επιλογή στους πελάτες να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό αυτοκίνητο.

Νέο άρωμα στην 911 με την Εxclusive Manufactur

2.119 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2019)

H Porsche κάνει γνωστό πως για όσους θέλουν να προσφέρουν στη νέα τους 911 ακόμα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά, μπορούν να απευθυνθούν στην Εxclusive Manufactur. Διαβάστε τι προσφέρει.

Είναι γνωστό πως η Porsche προσφέρει στα μοντέλα της πολλά εξτρά αξεσουάρ, πακέτα, ειδικές εκδόσεις και νέα συστήματα τεχνολογίας χωρίς να είναι φειδωλή. Όλα αυτά μπορούν να ανεβάσουν ψηλά την τιμή, ενώ για όσους επιθυμούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης με ακόμα παραπάνω κόστος η μάρκα δίνει στην σκυτάλη στο τμήμα Εxclusive Manufaktur.
 
H γερμανική εταιρεία πόσταρε πρόσφατα μια εικόνα teaser για τις δυνατότητες που προσφέρει η υπηρεσία αυτή, συγκεκριμένα για τη νέα 911. Για παράδειγμα, η Carrera μπορεί να έχει ανθρακονημάτινη οροφή, πράσινες ζώνες ασφαλείας, πράσινο φινίρισμα στον εσωτερικό διάκοσμο αλλά και πολλά άλλα «καλούδια» που δεν είναι διαθέσιμα στον συνηθισμένο κατάλογο του προαιρετικού εξοπλισμού.

Η Porsche Εxclusive ουσιαστικά δίνει την επιλογή στους πελάτες να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό αυτοκίνητο, επιλέγοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια σαν το χρώμα για τις ραφές, το φινίρισμα των τροχών και πολλά άλλα. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Porsche Εxclusive λανσάρει και τα δικά της αυτοκίνητα, όπως η 911 Turbo S Exclusive Series.
 

Hyundai
NISSAN