Μια συναυλία με θέμα «EcoSport Live» θα δοθεί στη Βαρκελώνη στις 26 Φεβρουαρίου, σηματοδοτώντας το λανσάρισμα της ομώνυμης καμπάνιας για το νέο crossover, Ford EcoSport.

Μια συναυλία με θέμα «EcoSport Live» θα δοθεί στη Βαρκελώνη στις 26 Φεβρουαρίου, σηματοδοτώντας το λανσάρισμα της ομώνυμης καμπάνιας για το νέο crossover, Ford EcoSport.

Νέο αυτοματοποιημένο μοντέλο από τη Ford

3.156 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2014)

Στο παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας στη Βαρκελώνη -24 Φεβρουαρίου- η Ford θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο της, ενώ παράλληλα ξεκινά την καμπάνια της για το νέο crossover EcoSport.

Η Ford θα αποκαλύψει ένα νέο, πρωτότυπο με προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, ασφάλειας και συστημάτων οδήγησης στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας στη Βαρκελώνη, στις 24 Φεβρουαρίου. Ειδικότερα, το νέο όχημα είναι ένα νέο αυτοματοποιημένο ερευνητικό μοντέλο, που αποτυπώνει ένα μέλλον αυτόνομης λειτουργικότητας και προηγμένων τεχνολογιών μετά το 2025.Επίσης κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου -που φέτος έχει σαν θέμα τη Δημιουργία της Επόμενης Ημέρας- ανώτερα στελέχη της Ford θα απευθύνουν δύο χαιρετιστήριες ομιλίες:• Ο Stephen Odell, President, Ford Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, θα μιλήσει για τις συνδεδεμένες ζωές και τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα.• Ο Paul Mascarenas, Ford chief technical officer & vice president Research & Innovation θα μιλήσει για την επιρροή της τεχνολογίας επικοινωνίας μεταξύ μηχανών (Μ2Μ) στο μέλλον της βιομηχανίας αυτοκινήτου.Επιπλέον, η Ford θα λανσάρει την καμπάνια «EcoSport Live» με μία συναυλία μέσω YouTube και πρωταγωνιστές 10 ανερχόμενα ταλέντα. Πιο συγκεκριμένα, η Ford ανακοίνωσε μία αποκλειστική συναυλία με πρωταγωνιστές 10 νεαρούς ερμηνευτές από όλη την Ευρώπη που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη. Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά στο Spotify και μέσω live streaming από το κανάλι της Ford στο YouTube.Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ονόματα όπως Mickael Miro, Nina Zilli και Natalie McCool, σηματοδοτώντας το λανσάρισμα της καμπάνιας των social media «EcoSport Live» με θέμα το επερχόμενο compact crossover, Ford EcoSport.Τέλος, να επισημάνουμε πως το νέο Ford EcoSport πωλείται ήδη σε Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
skoda