Το εικονιζόμενο VW Taigun concept επανέρχεται στην επικαιρότητα, μετά τις φήμες που θέλουν τη γερμανική μάρκα να εμπλουτίζει τη γκάμα των μικρών SUV.

Νέο crossover με σπορ look από τη VW;

3.657 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2019)

Νέα σενάρια θέλουν τη γκάμα των crossover της Volkswagen να υποδέχεται ένα νέο μέλος με αθλητική εμφάνιση, κόμπακτ διαστάσεις που θα βασίζεται στο Polo.

Τη γνωστή και επιτυχημένη συνταγή φαίνεται πως σχεδιάζουν να ακολουθήσουν οι άνθρωποι της Volkswagen επενδύοντας στην επέκταση της παλέτας των επιλογών στην «καυτή» κατηγορία των μικρών SUV. Η γερμανική μάρκα έχει ήδη στην ομάδα της δύο εκπροσώπους στο άνω και το κάτω άκρο της κλάσης, το T-Roc και το T-Cross, αντίστοιχα, και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να αποκτήσει και τρίτο, αυτή τη φορά με κάπως πιο σπορτίφ εμφάνιση.

Το επερχόμενο Crossover πόλης αναμένεται να βασιστεί στο πάτωμα του Polo και του T-Cross, την γνώριμη πλατφόρμα MQB A0, την οποία χρησιμοποιούν και άλλα μοντέλα του ομίλου, αν και δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για τις διαστάσεις του. Έντονη φημολογία έχει σχηματιστεί γύρω από το ενδεχόμενο εφοδιασμού του νέου Crossover με plug-in υβριδική έκδοση και αμιγώς ηλεκτρική, με την κίνηση να μεταδίδεται αποκλειστικά στους δύο εμπρόσθιους τροχούς.

Κλείνοντας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, η παραγωγή του επερχόμενου Crossover θα ξεκινήσει στο δεύτερο εξάμηνο του 2021, ως εκ τούτου δεν αποκλείεται μέσα στο 2020 να δούμε κάποιο concept-προπομπό του τι θα δούμε στο μέλλον. Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν, από τη γερμανική φίρμα.

Hyundai
OPEL