Νέο ηλεκτρικό concept για Infiniti

1.700 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2018)

Σε αμάξωμα crossover θα παρουσιάσει η Infiniti το επόμενο της concept. Δείτε τι λέει για αυτό.

Ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό concept που θα βασίζεται πάνω σε μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα θα παρουσιάσει η Infiniti στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit.

Σύμφωνα με την μάρκα, το αυτοκίνητο αυτό θα υιοθετεί «μια νέα σχεδιαστική ταυτότητα για τα ηλεκτρικά μοντέλα, έχοντας παράλληλα ιαπωνικό DNA». H ανακοίνωση της μάρκας συνοδεύτηκε και από μια teaser εικόνα του μοντέλου, από την οποία μπορούμε να διακρίνουμε πως η εμφάνισή του θα χαρακτηρίζεται από γιγάντια γρίλια, λεπτά φωτιστικά σώματα και μυώδες αμάξωμα, ενώ η απόσταση του οχήματος από το έδαφος θα είναι αξιοσημείωτη.
 
Ο αρχισχεδιαστής της μάρκας Karim Habib τόνισε πως: «To concept θα είναι σηματοδοτήσει την καινούρια εποχή της Infiniti» και ότι η ηλεκτροκίνηση θα επιτρέψει στην φίρμα να εξελίξει στην φιλοσοφία της.

Εκτός του νέου αυτού crossover concept, η Infiniti αναμένεται να παρουσιάσει και το Prototype 10 Pebble Beach Concept. Η μάρκα έχει ανακοινώσει πως από το 2021 και έπειτα το σύνολο της γκάμας της θα εξοπλίζεται με κάποιας μορφής ηλεκτροκίνητη έκδοση.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center