Nέο ηλεκτρικό crossover φέρνει η Hyundai

2.984 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2019)

Ένα νέο ηλεκτρικό που θα τοποθετηθεί πάνω από το Kona Electric ετοιμάζει η Hyundai.


Έτοιμη να μεγαλώσει είναι η ηλεκτρική γκάμα της Hyundai αφού, σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, η μάρκα ετοιμάζει να λανσάρει ένα ακόμη ολοκαίνουριο μοντέλο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές από την Κορέα, το νέο ηλεκτρικό θα βασίζεται πάνω σε μια νέα πλατφόρμα, με ονομασία Electric-Global Modular Platform (E-GMP), σε αντίθεση με το ηλεκτρικό Hyundai Kona Electric που βασίζεται στο ίδιο δάπεδο με τις εκδόσεις εσωτερικής καύσης του crossover.

Tο καινούριο μοντέλο λέγεται πως είναι γνωστό μέσα στις τάξεις της εταιρείας με το όνομα «ΝΕ» και ότι θα τοποθετηθεί πάνω από το ηλεκτρικό Kona. Aκόμα, γίνεται λόγος πως η ηλεκτρική του αυτονομία θα φτάνει τα 450 χλμ. ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο πως, επειδή ο προμηθευτής μπαταριών δεν έχει αποφασιστεί, το νούμερο δεν είναι επίσημο αλλά αναφέρεται στις βλέψεις της μάρκας.

Σε άλλα νέα από το στρατόπεδο της Hyundai, υπενθυμίζουμε πως η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως θα συνεργαστεί με την κροατική Rimac στην κατασκευή ενός κεντρομήχανού σπορ αυτοκινήτου ενώ ταυτόχρονα, υπάρχουν φήμες πως στα τελευταία στάδια δοκιμών βρίσκεται ο διάδοχος του i10.
 

LEASING APRILIOS
skoda