• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο CUPRA

Διαβάστηκε από 2021 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/7/2019
 

H CUPRA έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο teaser για το επερχόμενο μοντέλο σε coupe σχήμα, που θα παρουσιάσει στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Με στοιχεία από ένα τετράθυρο crossover, ένα SUV και ένα sport coupe, η CUPRA αποκαλύπτει το όραμά της για το μέλλον με ένα αποκλειστικό concept. Είναι η πρώτη φορά που η CUPRA χρησιμοποιεί 100% ηλεκτρικό κινητήρα σε ένα όχημα που οι αναλογίες του τονίζονται και εμψυχώνονται απο την ηλεκτρική του «καρδιά».
 
Το εξωτερικό του οχήματος συνδυάζει, σύμφωνα με τη μάρκα, τη μοναδικότητα και την πολυπλοκότητα, με αθλητικές αναλογίες και ένα νέο είδος ενέργειας στην κατηγορία. Στο εμπρόσθιο μέρος, το οποίο αποκαλύφθηκε εν μέρει λίγες μέρες νωρίτερα μέσω ενός teaser video, ξεχωρίζει η «υπογραφή» των LED φώτων ημέρας καθώς επίσης και το φωτιζόμενο λογότυπο CUPRA που βρίσκεται χαμηλά, παρέχοντας ένα οπτικό σημείο εστίασης.
 
Στο πίσω μέρος, μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον αεροδυναμικό διαχύτη χαμηλά και τα αεροδυναμικά φιλέτα στην οροφή, καθώς επίσης και το οπίσθιο φως που διατρέχει την πόρτα του χώρου αποσκευών και ενσωματώνει το CUPRA λογότυπο, ενισχύοντας παράλληλα την αίσθηση του πλάτους του οχήματος.
 
Κλείνοτας, να πούμε πως, το CUPRA Concept θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που θα ανοίξει τις πύλες του στις 14 Σεπτεμβρίου για το κοινό.

Tags: CUPRA, SEAT