Το νέο Fiat Panda Trussardi είναι βασισμένο στην έκδοση Cross.

Mαύρης απόχρωσης είναι οι ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.

Το εσωτερικό έρχεται και αυτό με τη σειρά του αποπνέοντας τον αέρα της πολυτέλειας.

Το νέο Fiat Panda Trussardi είναι το πρώτο μοντέλο που ξεκίνησε από τη συνεργασία μεταξύ της Fiat και της Trussardi.

Νέο και πολυτελές Fiat Panda Trussardi

6.904 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2019)

Το Fiat Panda σίγουρα δεν είναι το αυτοκίνητο που συνδέεται με την πολυτέλεια, ωστόσο η Fiat έχει συνεργαστεί με την Trussardi για να δημιουργήσει μια νέα ειδική έκδοση που «σπάει» αυτό το στερεότυπο.


Το νέο Fiat Panda Trussardi είναι βασισμένο στην έκδοση Cross και έρχεται με μία καφέ απόχρωση (Caffè Brown) με μαύρα διακοσμητικά χαρακτηριστικά τα οποία μεταξύ άλλων τα βλέπουμε στη μάσκα, τους προβολείς, στα φτερά, στους καθρέπτες, τα μαρσπιέ και τους δύο προφυλακτήρες. Παράλληλα μαύρης απόχρωσης είναι οι ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, ενώ το λογότυπο της Trussardi δίνει επίσης το παρών, «σταμπάροντας» το διαφορετικό της έκδοσης.
 
Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο χρώμα δεν είναι το μοναδικό, καθώς η ιταλική φίρμα αναφέρει πως η παλέτα των μεταλλικών χρωμάτων περιλαμβάνει επίσης τα Gelato White (λευκό), το Cinema Black (μαύρο) και το Colosseo Grey (γκρι).   
 
Το εσωτερικό έρχεται και αυτό με τη σειρά του αποπνέοντας τον αέρα της πολυτέλειας, ενώ παράλληλα δανείζεται τα χρώματα του εξωτερικού. Τα πλαϊνά των καθισμάτων είναι «ντυμένα» με μαύρο δέρμα και διακοσμούνται με καφέ ραφή, ενώ τo λογότυπο του οίκου μόδας βρίσκεται μεταξύ άλλων στα αποκλειστικά πατάκια και τις ζώνες ασφαλείας.
 
Η νέα έκδοση συνοδεύεται από έναν πλήρη κατάλογο εξοπλισμού, με βασικά χαρακτηριστικά όπως το σύστημα Uconnect Mobile infotainment και το Autonomous City Brake. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν είτε έναν κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων 69 ίππων, είτε τον TwinAir 0,9 λίτρων με απόδοση 85 ίππων.
 
Το νέο Fiat Panda Trussardi είναι το πρώτο μοντέλο που ξεκίνησε από τη συνεργασία μεταξύ της Fiat και της Trussardi. Η εταιρεία μόδας είναι ειδική σε δερμάτινα είδη και γάντια, τα οποία ήταν τα πρώτα προϊόντα που έκανε όταν ξεκίνησε το 1911.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw