Η έκδοση City Cross του νέου Fiat 500L έχει off road στοιχεία και προσφέρεται στην ελληνική αγορά από 15.990 ευρώ.

Η αυξημένη κατά 25 χλστ. απόσταση του Fiat 500L City Cross από το έδαφος είναι αρωγός για light off road αναζητήσεις σε πατημένο χώμα.

Στα νέα καλούδια συμπεριλαμβάνεται το σύστημα infotainment Uconnect με την οθόνη των 7 ιντσών, το οποίο υποστηρίζει τα Android Auto και Apple CarPlay.

Το 40% του νέου Fiat 500L είναι εντελώς καινούργιο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ανθρώπων της ιταλικής φίρμας. Εδώ βλέπετε την έκδοση Urban.

Ακρως ευρύχωρη η καμπίνα του Fiat 500L για επιβάτες και αποσκευές, ενώ υψηλά είναι και τα επίπεδα πρακτικότητας με τις αμέτρητες θήκες για μικροαντικείμενα.

Νέο και στιλάτο Fiat 500L από 15.300 ευρώ

6.793 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2018)

Με κύρια «όπλα» τους άπλετους χώρους, τον κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, τα υψηλά επίπεδα πρακτικότητας, το μοναδικό στιλ και το χαμηλό κόστος κτήσης το νέο Fiat 500L συνεχίζει δυναμικά στην ελληνική αγορά με δύο εκδόσεις (Urban & City Cross) και τρεις κινητήρες.

Έχοντας ήδη ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο πωλήσεις, ένας αριθμός που επιβεβαιώνει την επιτυχία που απολαμβάνει το μοντέλο από τη στιγμή που μπήκε στη γραμμή παραγωγή, το ανανεωμένο Fiat 500L συνεχίζει να πατά γερά τους τροχούς του στην χώρα μας με την ιταλική φίρμα να ανακοινώνει τις δελεαστικές τιμές των εκδόσεων με τις οποίες προσφέρεται στην εγχώρια αγορά. Κατ΄αρχάς σημειώνουμε πως διατίθεται σε δύο εκδόσεις αμαξωμάτων, τις Urban και City Cross, με την τελευταία να έχει στη φαρέτρα της off road look και αυξημένη κατά 25 χλστ. απόσταση από το έδαφος.
 
Αισθητικά, το νέο 500L συνδυάζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός SUV, με την πρακτικότητα ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου έχοντας παράλληλα στιλιστικά στοιχεία που το καθιστούν γνήσιο μέλος της οικογένειας του Fiat 500. Επιπλέον, η ανανεωμένη του εμφάνιση μέσα και έξω, τα πιο ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό, ο πλουσιότερος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας και οι αναβαθμισμένοι κινητήρες προδιαγραφών Euro 6d Temp συνδράμουν τα μέγιστα στο αίσθημα πληρότητας που αποπνέει το νέο 500L στον υποψήφιο ιδιοκτήτη. Ιδιαίτερης μνείας χρήζουν φυσικά οι χώροι του, οι οποίοι και χαρακτηρίζονται υπερπλήρεις τόσο στην καμπίνα με τις αμέτρητες θήκες για μικροαντικείμενα, όσο και στο διαμέρισμα του χώρου αποσκευών που ορίζεται στα 455 λτ.. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο πλούσιο πακέτο εξοπλισμού που προσφέρει το 500L -θα το αναλύσουμε παρακάτω- που το καθιστά στην ουσία ασυναγώνιστο.
 
Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, στη βάση της γκάμας του ανανεωμένου 500L τοποθετείται το ατμοσφαιρικό σύνολο των 1,4 λίτρων και των 95 ίππων με τιμές από 15.300 ευρώ στην έκδοση Urban και από 15.990 ευρώ στην City Cross. Αναφορικά με το βασικό εξοπλιστικό πακέτο Urban περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, air condition, cruise control, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, σύστημα infotainment με οθόνη αφής 5 ιντσών και U Connect (Bluetooth και USB), δερμάτινο τιμόνι, 6 αερόσακους, start-stop κ.α. Από εκεί και πέρα το «παρών» δίνουν δύο επιλογές στα ντίζελ. Πρώτη λύση ο MultiJet πετρελαιοκινητήρας χωρητικότητας 1,3 λτ. με 95 ίππους και επόμενη επιλογή ο 1.600άρης MultiJet που αποδίδει 120 άλογα. 

Τέλος, σημειώνουμε πως, όλες οι εκδόσεις του μοντέλου είναι διαθέσιμες με προνομιακό επιτόκιο 2,9% και καλύπτονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Mercedes
test center