Νέο καλεντάρι με 23 αγώνες για την Formula 1

Νέο καλεντάρι με 23 αγώνες για την Formula 1

2.726 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2021)

Στο φετινό πρωτάθλημα οι αγώνες έφτασαν τους 22 στο σύνολο από 21 που είχαμε συνηθίσει, νούμερο ρεκόρ για την ιστορία της F1. Ύστερα από ανακοίνωση της, θα προστεθεί άλλο ένα Grand Prix στο καλεντάρι, ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας και προσφέροντας μεγαλύτερο θέαμα.

Πρωτάθλημα σε 4 ηπείρους

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το πρωτάθλημα πλέον θα διεξάγεται σε 4 ηπείρους με εκκίνηση το Bahrain, φτάνοντας στην Αμερική και το Miami Grand Prix και περνώντας από γνωστές πίστες της Ευρώπης, της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας, θα τερματίσει στο Abu Dhabi.
 

Σπάσιμο παρθενιάς για την πίστα της Ρωσίας

Ο αγώνας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην πίστα του «St. Petersburg's Igora Drive circuit» στη Ρωσία, ενώ για χώρες όπως η Κίνα ακυρώθηκε η επιστροφή τους λόγω της γνωστής Πανδημίας. Η πίστα του Qatar θα μείνει εκτός του καλεντάρι του 2022, επειδή η χώρα θα φιλοξενεί το World Cup της FIFA, αλλά θα επιστρέψει με αλλαγές το 2023 με δεκαετές συμβόλαιο.
 

Όλα για το θέαμα

Στο βωμό του θεάματος θυσιάζεται ο ελεύθερος χρόνος των οδηγών και των ομάδων, καθώς δεν προβλέπεται να υπάρχει μεγαλύτερο διάστημα από τις δύο βδομάδες μεταξύ των αγώνων. Εκτός από το κενό του ενός μήνα το καλοκαίρι, το πρωτάθλημα του 2023 φαντάζει αρκετά εξαντλητικό.
 

Μια ανάσα για να μαζέψουν δυνάμεις

Να σημειωθεί πως το φετινό πρωτάθλημα θα τελειώσει στα μέσα Νοεμβρίου αντί για τα μέσα Δεκεμβρίου, δίνοντας αρκετό χρόνο στις ομάδες να πάρουν μία ανάσα και να ανασυνταχθούν πριν την εκκίνηση του απαιτητικού πρωταθλήματος του 2023.

Πιστεύεις είναι εξαντλητικό για τις ομάδες ένα τέτοιο καλεντάρι ή σιγά την δουλειά που κάνουν;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center