Μία νέα teaser εικόνα ενός νέου κουπέ μοντέλου έδωσε στη δημοσιότητα η Peugeot, λίγες ημέρες πριν το αυτοκίνητο κάνει την εμφάνισή του.

Νέο κουπέ πρωτότυπο από την Peugeot

2.426 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2018)

Μία νέα teaser εικόνα ενός νέου κουπέ μοντέλου έδωσε στη δημοσιότητα η Peugeot, λίγες ημέρες πριν το αυτοκίνητο κάνει την εμφάνισή του.

Η εταιρεία πέρνα της εικόνας δεν θέλησε να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψει για το τι ακριβώς πρόκειται, ωστόσο αναφέρει πως το μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, το οποίο θα ξεκινήσεις τις 2 Οκτωβρίου.
 
Μπορεί να μην υπάρχει κάποια πληροφορία για το τι πρόκειται να δούμε, ωστόσο όπως σε όλες τις περιπτώσεις έχουν υπάρξει αρκετές φήμες για το μοντέλο.
 
Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, αρχικά το νέο αυτοκίνητο αναμένεται να είναι μια αναβιώση του 504 κουπέ το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του στο τέλος της δεκαετίας του 1960 και ήταν ένα πισωκίνητο μοντέλο με τη μηχανή να εδρεύει στο μπροστά μέρος. Μάλιστα οι ίδιες φήμες λένε πως δεν αποκλείεται το νέο μοντέλο να βασίζεται στο 508 liftback και σε συνδυασμό με το «πνεύμα» του504 κουπέ να φέρουν μία κουπέ έκδοση του νέου 508.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγο διάστημα ο διευθύνων σύμβουλος της Peugeot, Jean-Philippe Imparato, είχε ανεβάσει στο twitter μία φωτογραφία (που μπορείτε να δείτε πιο κάτω) δείχνοντας ένα μέρος του αυτοκινήτου, αναφέροντας στη λεζάντα πως «μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς το νέο πρωτότυπο ήταν έτοιμο».
 
Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα οπότε μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr.  

Hyundai
vw