Νέο mode «Cheetah Stance» για τα Tesla (+vid)

1.959 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2020)

Χρήστης στο Twitter αποκάλυψε πως τα Model S και Μοdel X εξοπλίζονται με μια νέα λειτουργία που βελτιώνουν την επιτάχυνσή τους ακόμα περισσότερο.


Μια νέα λειτουργία έρχεται να βελτιώσει την επιτάχυνση των Tesla Model S Performance και Model X Performance σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά τις τελευταίες μέρες.

Τα δύο αυτά μοντέλα είναι γνωστά για την τρομερή τους ικανότητα να επιταχύνουν από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, ο χρόνος τους βρίσκεται κάτω από τα τρία δευτερόλεπτα, γεγονός εξωπραγματικό αν σκεφτεί πως δεν είναι supercar αλλά «οικογενειακά» αυτοκίνητα.

Ο χρήστης greentheonly του Twitter υποστηρίζει τώρα πως ανακάλυψε μια νέα λειτουργία που κάνει πλέον διαθέσιμη η Τesla στους πελάτες της κάτω από το όνομα «Cheetah Stance». Εάν αυτή η επιλογή αυτή ενεργοποιηθεί, η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος στον εμπρός άξονα μειώνεται χάρη στο σύστημα ανάρτησης που παραμετροποιείται με τέτοιο τρόπο, ώστε μέσω του Launch Mode, η επιτάχυνση των Μοdel S και Model X να γίνεται ακόμη πιο γρήγορη.

Ο χρήστης ανακάλυψε το «Cheetah Stance» καθώς έψαχνε για τις επερχόμενες αναβαθμίσεις που θα λάβουν τα δύο αυτά μοντέλα. Μένει να δούμε αν η λειτουργία αυτή θα εφαρμοστεί και στα Μodel 3 και Model Y.

Δείτε παρακάτω το Cheetah Stance σε πλήρη λειτουργία:
 

AUTOFIT PASXA
OPEL