Ο υφυπουργός Μεταφορών, κ. Μιχ. Παπαδόπουλος, παραδέχθηκε πως υπάρχουν προβλήματα στους ελέγχους που πραγματοποιούνται στα φορτηγά.

Ο υφυπουργός Μεταφορών, κ. Μιχ. Παπαδόπουλος, παραδέχθηκε πως υπάρχουν προβλήματα στους ελέγχους που πραγματοποιούνται στα φορτηγά.

«Νέο ποινολόγιο για τις οδικές μεταφορικές»

1.872 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2015)

Ο υφυπουργός Μεταφορών, κ. Μ. Παπαδόπουλος, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Auto Τρίτη Επαγγελματικά μιλώντας για όλα τα θέματα που περιλαμβάνει το νέο πολυνομοσχέδιο και όχι μόνο…

Στην άκρως ενδιαφέρουσα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

συνέντευξη που παραχώρησε στο Auto Τρίτη Επαγγελματικά, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορώνκαι Δικτύων, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, αν και παραδέχεται πως τα Μεικτά Κλιμάκιαδεν κάνουν… τον απαραίτητο αριθμό ελέγχων, υπεραμύνεται της θέσπισης τηςδυνατότητας ελέγχων και από τους παραμεθόριους Δήμους, κάτι το οποίοπροβλέπεται στο νέο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων.

Επιπλέον, υποστήριξε πως ταΜεικτά Κλιμάκια δεν αντιμετωπίζουν με προκατάληψη τους Έλληνες μεταφορείς καιαπάθεια τους αλλοδαπούς, αλλά αντιθέτως, το αμέσως προσεχές διάστημα, θαεπιδιωχθεί η λειτουργία κινητών μονάδων για τον έλεγχο των αλλοδαπών βαρέωνοχημάτων στα σύνορα.

Τέλος, προανήγγειλε προαναγγέλλεινέο ποινολόγιο για τις οδικές μεταφορές, αφού προηγηθεί διαβούλευση με τουςσυσχετιζόμενους κλάδους, υπογραμμίζοντας ότι το πρώτο βήμα έγινε, αφού στο νέονομοσχέδιο, όλες οι παραβάσεις που αναφέρονται στην κυκλοφορία βαρέων οχημάτων(φορτηγών , βυτιοφόρων, λεωφορείων) χωρίστηκαν σε τέσσερις κατηγορίες. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Mercedes
test center