Test: smart fortwo cabrio

Test: smart fortwo cabrio

17.762 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2016)

Μπορεί το καλοκαίρι να αποτελεί ανάμνηση, με το smart fortwo cabrio όμως μπορούμε να έχουμε... καλοκαιρινή διάθεση ακόμη και μέσα στην πόλη, αφού δεν χάνει τα προτερήματά της ευελιξίας και του εύκολου παρκαρίσματος!

What Is new
 Με ανοιγόμενη οροφή
 Κινητήρας 1,0 λτ. με 71 ίππους
 Αποκλειστικά αυτόματο
 Τιμή από 16.550 ευρώ
Από την 3η γενιά του smart fortwo δεν θα μπορούσε να λείψει και η δημοφιλής, ανοικτή εκδοχή του, η οποία έχει κερδίσει σε όλη την πορεία του λιλιπούτειου μοντέλου, αρκετούς φανατικούς φίλους. Πλέον, στο νέο μοντέλο η smart συνεχίζει την γνώριμη πρακτική με την ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή και τη –σε δεύτερο χρόνο- αφαίρεση των πλαϊνών οριζόντιων πάνελ της οροφής, που χαρίζουν την απαραίτητη αίσθηση ελευθερίας. Τιμολογιακά, το smart fortwo cabrio είναι ακριβό, αφού κοστίζει από 16.550 ευρώ έχοντας υψηλότερη τιμή κατά 4.350 ευρώ σε σχέση με το κλειστό μοντέλο, ωστόσο το ποσόν αυτό δικαιολογεί εν μέρει η στάνταρ ύπαρξη αυτόματο κιβωτίου (θα έρθει σε λίγο διάστημα και με μηχανικό κιβώτιο).
Μπιζού…
Σύμφωνο με τη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της smart, το νέο fortwo cabrio διατηρείται όμορφο και στιλάτο, με μεγαλύτερες από το παρελθόν διαστάσεις, αλλά και πάλι πολύ μικρές (π.χ. μήκος μόλις 2,7 μέτρα). Η παρουσία της υφασμάτινης, ηλεκτρικά ανοιγόμενης οροφής αποκαλύπτεται κυρίως όταν ο οδηγός την ανοίξει και ακόμη περισσότερο, όταν βγάλει τα πλαϊνά μεταλλικά της πάνελ και τα αποθηκεύσει στο πίσω μέρος. Σε κάθε περίπτωση, το νέο smart fortwo cabrio διατηρεί μια εικόνα άκρως νεανική και μοδάτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN