To νέο teaser.

Nέο teaser για την Bentley Bacalar της Mulliner

1.579 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2020)

H Μulliner θα παρουσιάσει στην Γενεύη για λογαριασμό της Bentley ένα νέο μοντέλο που θα αποτελέσει το halo car της φίρμας.

H Μulliner, η εταιρεία παρακλάδι της Bentley που επωμίζεται με την περεταίρω εξατομίκευση των μοντέλων της βρετανικής φίρμας παρουσίασε το νέο της teaser για το διθέσιο grand tourer.

Το νέο του όνομα θα είναι Bacalar και σκοπός της κατασκευής του είναι να γίνει το halo car της Bentley ενώ μαθαίνουμε πως θα πωληθεί σε πολύ λίγα κομμάτια. Η Bentley στο λακωνικό δελτίο Τύπου που δημοσίευσε ανέφερε πως το νέο της προϊόν, εμπνέεται από την πρωτότυπη Bentley EXP 100 GT που έκανε το ντεμπούτο της τον περασμένο Ιούλιο. Μάλιστα η εικόνα με τον τροχό δείχνει πως αμφότερα τα αυτοκίνητα υιοθετούν παρόμοιο σχεδιασμό, τουλάχιστον αναφορικά με το συγκεκριμένο σημείο. Από κει και πέρα η μάρκα σημείωσε πως η κατασκευή της θα γίνει με τη βοήθεια της Mulliner και υλικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
 
Πλέον αυτό που απομένει να δούμε είναι πόσο κοντά στο σχεδιασμό της EXP 100 GΤ θα είναι η Bacalar, αλλά και τι σύστημα κίνησης θα διαθέτει. Να πούμε πως η EXP 100 GT που αποτέλεσε την προεπισκόπηση για ένα εξαιρετικά πολυτελές grand tourer για το 2035, χρησιμοποίησε ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.
 
Η τελευταία teaser εικόνα που ήρθε στο φως δείχνει την διάταξη των καθισμάτων και ότι πίσω από αυτά υπάρχει αρκετός χώρος για τις αποσκευές των επιβατών.

Η Bentley Bacalar θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου.
 
 

PEIRAIOS LEASING
test center