Nέο video-teaser για το Νissan Ariya

1.845 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2020)

H Νissan δημοσίευσε ένα νέο video για το ηλεκτρικό crossover που ετοιμάζει, το οποίο πρόκειται να κάνει ντεμπούτο αυτόν τον μήνα.


To Νissan Ariya θα είναι ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για τη φίρμα, καθώς θα πλαισιώσει το LEAF, όσον αφορά τη γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενώ παράλληλα θα εμπλουτίσει τη γκάμα των SUC/crossover που είναι η πλέον δημοφιλής κυρίως στην Ευρώπη αλλά και σε άλλες αγορές του κόσμου.
 
Εξ όσων γνωρίζουμε μέχρι αυτή τη στιγμή το Ariya θα τοποθετηθεί κάτω από τη νέα γενιά Χ-Τrail από άποψη μεγέθους και θα βασιστεί πάνω σε μια ειδική πλατφόρμα αποκλειστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Παράλληλα αναμένεται να εξοπλιστεί με το ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης ProPilot, καθώς και τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού που προσφέρει  στη Nissan.
 
Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε τίποτα επίσημο για το κινητήριο σύνολο, εκτός από το ότι θα είναι πλήρως ηλεκτρικό και θα περιλαμβάνει δύο κινητήρες - έναν σε κάθε άξονα.
 
«Το highlight του νέου Ariya είναι o συνδυασμός της ηλεκτροκίνησης με τις προηγμένες τεχνολογίες  υποβοήθησης οδηγού που αναμένεται να εξελιχθούν στα αυτόνομα αυτοκίνητ στο μέλλον», δήλωσε πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος της Nissan Makoto Uchida. «Περιμένουμε ότι το ολοκαίνουργιο Ariya θα διαδραματίσει βασικό ρόλο ως οδηγός για τη νέα εποχή».

Πλέον όλα τα παραπάνω αλλά και πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά μένουν να φανούν στο μοντέλο παραγωγής που θα δούμε σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

NEO TRAFIC
moto