Η ποιότητα κύλισης είναι πολύ καλή, με ελάχιστο θόρυβο να περνάει αφιλτράριστος στην καμπίνα, λόγω των run flat ελαστικών.

Η ποιότητα κύλισης είναι πολύ καλή, με ελάχιστο θόρυβο να περνάει αφιλτράριστος στην καμπίνα, λόγω των run flat ελαστικών.

Στο δρόμο

36.068 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2013)

H ΒΜW μας έχει συνηθίσει σε αυτοκίνητα, των οποίων η οδική συμπεριφορά είναι εξαιρετική. Στη λίστα προσθέστε ένα ακόμα. Κινητήρας, ανάρτηση, σύστημα διεύθυνσης, φρένα, όλα εξυμνούν την σπορ οδήγηση. Η ανάρτηση προέρχεται από τη σειρά 3, τα γόνατα και τα ψαλίδια είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, ενώ διαφορετική είναι η γωνία κάμπερ. Γενικότερα από τα πρώτα μέτρα γίνεται αντιληπτό, πως η σειρά 4 είναι μια σπορτίφ κατασκευή.
Το ζύγισμα, το επικοινωνιακό τιμόνι, η λειτουργία της ανάρτησης, όλα συμβάλλουν στην ενίσχυση της σπορ οδήγησης. Η παραγόμενη δύναμη του κινητήρα αποδεικνύεται κατώτερη των δυνατοτήτων του πλαισίου. Οι στροφές, η μια μετά την άλλη γίνονται παρελθόν, είτε αποφασίσετε να στρίψετε με γραμμές, είτε πλαγιολισθαίνοντας. 


Η Σειρά 4 κατορθώνει με ένα μοναδικό τρόπο να κρύβει επιμελώς τις μεγάλες διαστάσεις της, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον οδηγό να την στ(ρ)ίψει στην αγαπημένη του διαδρομή. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto