Δοκιμάζουμε την βελτιωμένη από την αντιπροσωπεία πρόταση για το Nissan Juke με τον turbo βενζινοκινητήρα 1,2 λτ. του οποίου η απόδοση «σκαρφάλωσε» στους 135 ίππους. Τι αλλάζει στην οδική συμπεριφορά;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμάζουμε την βελτιωμένη από την αντιπροσωπεία πρόταση για το Nissan Juke με τον turbo βενζινοκινητήρα 1,2 λτ. του οποίου η απόδοση «σκαρφάλωσε» στους 135 ίππους. Τι αλλάζει στην οδική συμπεριφορά; Πόσο κοστίζει; Δείτε τα όλα στην αναλυτική μας δοκιμή.

Δοκιμή: Βελτιωμένο Nissan Juke 1,2 λτ. με 135 PS

23.105 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2017)

Το Nissan Juke των 1,2 λίτρων με τα 115 άλογα, μπορεί εύκολα και φθηνά να «δυναμώσει» κατά 20 άλογα διατηρώντας την εγγύηση της αντιπροσωπείας. Δείτε τώρα πως γίνεται αυτό το «δυνάμωμα», πόσο κοστίζει και πόσο βελτιώνεται στο δρόμο.

What is new
- Πακέτο αναβάθμισης ισχύος κατά 20 άλογα
- Αισθητά καλύτερες επιδόσεις
- Μικρή αύξηση στην κατανάλωση
- Mε εγγύηση αντιπροσωπείας
- Κόστος 500 ευρώ
 
H Nissan Sport Team της ΝΙΚ. Ι. Θεοχαράκης, επίσημου εισαγωγέα της ιαπωνικής φίρμας στην Ελλάδα, μας έχει συνηθίσει στην παρουσίαση, αξιόπιστων βελτιωμένων εκδόσεων μοντέλων της ιαπωνικής φίρμας και μάλιστα με εγγύηση. Η πείρα, η γνώση, αλλά και το μεράκι του τμήματος αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για αξιόλογα αποτελέσματα, όπως πρόσφατα έγινε με τον 1,2 DIG-T κινητήρα, ο οποίος στα μοντέλα της Nissan (Qashqai, Juke και Pulsar) αποδίδει 115 άλογα, τη στιγμή που σε άλλα μοντέλα ( της Renault π.χ) αποδίδει 120 και 130. Με τη χρήση παράλληλου εγκεφάλου και μόνο στις χειροκίνητες εκδόσεις, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει έξτρα μπρίο στους υποψήφιους, αλλά και στους ήδη υπάρχοντες πελάτες και μάλιστα με μικρό σχετικά κόστος.

Χάρη και στους έξτρα τροχούς 18 ιντσών με ελαστικά 225/45 τα επίπεδα πρόσφυσης είναι υψηλά και το «πάτημα» τονισμένο.

Χάρη και στους έξτρα τροχούς 18 ιντσών με ελαστικά 225/45 τα επίπεδα πρόσφυσης είναι υψηλά και το «πάτημα» τονισμένο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

+20 άλογα με 500 ευρώ
Η τιμή του παράλληλου εγκεφάλου που δίνει στον 1,2 DΙG-T βενζινοκινητήρα των 115 ίππων 20 ακόμη άλογα ανέρχεται στα 500 ευρώ. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΝΙΚ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ και το κόστος είναι μικρό (20-30 ευρώ), ενώ σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να είναι ακόμη και μηδενικό. Η όλη διαδικασία διαρκεί λιγότερο από μία ώρα και επαναλαμβάνουμε πως δεν επηρεάζει σε τίποτα την 3ετή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, όπως ισχύει και στα νορμάλ μοντέλα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center