Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα νέο Juke-R.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα νέο Juke-R.

Nissan Juke-R: To ιαπωνικό SUVάκι μετά από... αναβολικά

5.267 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2022)

Το πρώτο Juke-R φορούσε το μοτέρ του GT-R και απέδιδε 700 άλογα. Αυτή είναι μια πρόταση για το πως θα μπορούσε να μοιάζει μια παρόμοια έκδοση για το τωρινό Juke από το kolesa.ru.

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει ένα νέο Juke-R

Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν και ακόμη λιγότεροι αυτοί που θυμούνται πως πριν από αρκετά χρόνια είχε αναπτυχθεί μια σκληροπυρηνική έκδοση του πρώτης γενιάς Juke με όνομα Juke-R. Το crossover, όχι μόνο είχε πολύ επιθετική σχεδίαση αλλά «φορούσε» κάτω από το καπό τον twin-turbo V6 κινητήρα του GT-R.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το δεύτερης γενιάς Juke-R;

Tα χρόνια πέρασαν και πλέον εδώ και λίγα χρόνια βρίσκεται στην αγορά το δεύτερης γενιάς Juke, το οποίο μπορεί να μην έχει τόσο ιδιαίτερη εμφάνιση, συνεχίζει όμως να αποτελεί ένα από τα πιο trendy crossover της ελληνικής αγοράς. Μιας που η Nissan δεν έχει αναπτύξει κάποια σπορ έκδοση του δεύτερης γενιάς Juke, οι σχεδιαστές του ρωσικού site kolesa.ru αποφάσισαν να δείξουν πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα νέο Juke-R, εάν η φίρμα έδινε κάποια στιγμή το πράσινο φως για να μπει μια τέτοια έκδοση σε παραγωγή ή κάποιος βελτιωτής προσπαθούσε να το δημιουργήσει εκ νέου με δική του ευθύνη.

Εξωγήινη εμφάνιση με τέσσερις μπούκες

Το Juke-R που δημιούργησαν ψηφιακά έχει έντονο το μαύρο στοιχείο στον πρόβολο καθώς έχει μαύρη γρίλια και μαύρο έμβλημα και μαύρο διαχύτη, στο πλάι τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους και οι ποδιές είναι επίσης μαύρες ενώ οι ζάντες είναι βαμμένες στο ίδιο χρώμα. Στο πίσω μέρος, την παράσταση κλέβει η αεροτομή στο τέλος της οροφής, ο προφυλακτήρας και ο διαχύτης είναι βαμμένοι σε μαύρο χρώμα ενώ το σύστημα εξάτμισης έχει τέσσερις στρογγυλές «μπούκες».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center