4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νissan Juke-R με 700 άλογα από μοτέρ GT-R προς πώληση

4.231 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2021)

Έβαλαν στο Juke το μοτέρ του GT-R, αύξησαν την ισχύ του στα 700 άλογα και φρόντισαν να του δώσουν εμφάνιση που θα κάνει το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει ακόμη και δίπλα σε supercars.

Το Nissan Juke πρώτης γενιάς έχει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα λάβει έναν πιο μοντέρνο διάδοχο, έτσι ώστε να παραμείνει ανταγωνιστικό στην κατηγορία των μικρών SUV. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως τα πρώτα Juke είναι λιγότερο ποθητά, ειδικά εάν έχουν κάτω από το καπό τους τον VR38-DETT κινητήρα του GT-R R35.

«Στριψολαίμικο» και το πίσω μέρος.

«Στριψολαίμικο» και το πίσω μέρος.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Μοναδικό στο είδος του
Συνολικά, κατασκευάστηκαν, από την εταιρεία Severn Valley Motorsport, πέντε Nissan Juke με το V6 μοτέρ του Godzilla, αλλά μόνο ένα έχει απομείνει στους δημόσιους δρόμους, καθώς δύο από αυτά έχουν βγει ολική μετά από ατύχημα και ακόμη δύο τα έχει την κατοχή της η ίδια η Nissan.
Το Juke, χάρη στο μοτέρ του GT-R R35 και τις σημαντικές βελτιώσεις που έκανε η Severn Valley Motorsport, αποδίδει πλέον 700 άλογα, με την κίνηση να μεταδίδεται στους τροχούς χάρη σε ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων. Το Juke ουσιαστικά είναι ένα supercar με αμάξωμα crossover.

Ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση
Εκτός από το μοτέρ, το Juke έχει λάβει σημαντικές αναβαθμίσεις και στην εξωτερική του εμφάνιση, όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς, εάν ρίξει μια ματιά στις φωτογραφίες. Ο προφυλακτήρας είναι καινούριος και είναι φτιαγμένος από ανθρακόνημα, οι θόλοι έχουν ενισχυθεί, κάνοντας έτσι το crossover να μοιάζει με τανκ, το καπό είναι «ειδική παραγγελία, διπλή αεροτομή στο τέλος της οροφής, νέο πίσω προφυλακτήρα με δύο στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης κ.α.

Προς πώληση αντί 237.941 ευρώ.
Το επονομαζόμενο Juke R #005 πωλείται αυτή την στιγμή για 237.941 ευρώ στην Γερμανία, ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ψάχνει νέο ιδιοκτήτη. Πριν ένα χρόνο, είχε βγει ξανά προς πώληση με τιμή 649.500 ευρώ αλλά δεν βρέθηκε κανένας ενδιαφερόμενος…

«Tσαγιάζει» και supercars!
- Με το μοτέρ του GT-R
- Ισχύ 700 ίππων
- Εμφάνιση που ξεχωρίζει
Ωραίο το Juke ή το έκαναν τελείως «καγκούρικο»;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
NISSAN