• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Nissan Micra και στο εσωτερικό του είναι μοντέρνο και ξεχωριστό με εκτεταμένη χρήση μαλακών και ποιοτικών υλικών.

Το στιβαρό και συνάμα λιτό εσωτερικό του Polo ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη λειτουργικότητά του.

Η καμπίνα του 208 διατηρεί την φιλοσοφία i-cockpit της Peugeot, με το μικρό σε διάμετρο τιμόνι και τα όργανα που ξεπροβάλουν από το ταμπλό στο ύψος του οδηγού.

Εσωτερικό: Διαφορετικά με το καθένα να έχει τη χάρη του

164.151 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/9/2017

Μπορεί να ανήκουν στην ίδια κατηγορία, ωστόσο μπαίνοντας στην καμπίνα θα αντικρύσουμε τρεις εντελώς διαφορετικές εικόνες. 
 
Η καμπίνα του Peugeot 208 ακολουθεί μια οδηγοκεντρική αρχιτεκτονική που διακρίνεται από minimal λογική, με λιτές γραμμές και νεανικό χαρακτήρα. Φυσικά διατηρεί την φιλοσοφία i-cockpit της Peugeot, με το μικρό σε διάμετρο τιμόνι και τα όργανα που ξεπροβάλουν από το ταμπλό στο ύψος των ματιών του οδηγού. Ποιοτικά, δεν έχεις να προσάψεις κάτι, ενώ αρκετά καλή είναι και η εργονομία.
 
Το Micra από την άλλη, φτάνει σε επίπεδο σύγκρισης με τους καλύτερους παίχτες της κατηγορίας, δίνοντας έναν αυθεντικό premium αέρα ο οποίος δε συναντάται εύκολα στην κλάση. Γενικά η Nissan έδωσε τα πάντα: μαλακά υλικά στο πάνω μέρος, αφρώδεις επενδύσεις στην κεντρική κονσόλα κοντά στα γόνατα και διχρωμίες όσο ανεβαίνουν οι τιμές. Το δε φινίρισμα είναι πολύ προσεγμένο. 
 
Τέλος, το VW Polo μπορεί να μην συναρπάζει με την σχεδίαση του εσωτερικού διάκοσμου, ωστόσο ακολουθεί το εξωτερικό στιβαρό και «σοβαρό» ύφος. Φυσικά ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη λειτουργικότητά του, όπως άλλωστε όλα τα μοντέλα του Ομίλου. Το ταμπλό είναι καλυμμένο με μαλακό πλαστικό, τα πάντα είναι γερά συναρμολογημένα και η εργονομία απροβλημάτιστη. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια