• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To νέο Micra εντυπωσιάζει θετικά σε ό,τι αφορά την οδική συμπεριφορά: είναι ήσυχο σε κύλιση, σταθερό στην εθνική και συναρπαστικό σε δρόμο με στροφές.

Το Peugeot 208 συνδυάζει ευχάριστη συμπεριφορά, δυναμισμό και άνεση, με το τιμόνι να συμβάλλει στην θετική αίσθηση που λαμβάνει ο οδηγός.

Το μικρό μοντέλο της VW έχει τον δικό του, ιδιαίτερο, τρόπο να προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση ασφάλειας ακόμη και στις υψηλές ταχύτητες.

Στο δρόμο: Απολαυστικότερο το 208

164.152 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/9/2017

Τα τρία μοντέλα θα ευχαριστήσουν τον οδηγό τόσο στις αστικές του μετακινήσεις με την ευελιξία τους, όσο και σε πιο γρήγορες διαδρομές. Εκεί το 208 σε κερδίζει λόγω της ανάρτησής που περιορίζει τις κλίσεις και αποσβένει τις όποιες ανωμαλίες. Το μικρό της Peugeot διαθέτει συνολικά τα πιο δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά, αφού στρίβει εξαιρετικά, με επαρκή περιθώρια πρόσφυσης και παράλληλα παρουσιάζει σταθερότητα στον αυτοκινητόδρομο παρέχοντας εξαιρετική άνεση κατά την οδήγησή του. 
 
Από την άλλη το Polo χάρη στην ποιότητα κύλισής του, που προσφέρει ξεχωριστή αίσθηση ασφάλειας ακόμη και στις υψηλές ταχύτητες. Η ευρωστία του κινητήρα και τα μαλακά «πηδάλια» κάνουν ιδιαίτερα εύκολη την οδήγηση του Polo, με την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου να είναι ουδέτερη και προβλέψιμη. Οι τροχοί παρουσιάζουν αυξημένα περιθώρια πρόσφυσης, οι κλίσεις του αμαξώματος είναι λογικές και το τιμόνι θετικό και ακριβές. 
 
Τέλος, το νέο Micra στο δρόμο μοιάζει πραγματικά μεταμορφωμένο, με ποιότητα κύλισης εφάμιλλη αυτής του VW Polo, και την ανάρτηση να μη δυσκολεύεται καθόλου με τις λακκούβες.  Ευχάριστο στις στροφές, χωρίς να «πατάει» πάνω στα ηλεκτρονικά του για να στρίψει σβέλτα, αλλά και στιβαρό στον αυτοκινητόδρομο, το Micra κερδίζει και από τις εντυπώσεις στο παιχνίδι της οδηγικής ευχαρίστησης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια